- 16 Haziran 2011
- 14.832
- 61.968
İnsanlar ısrarla eşinize hediye olarak ne aldığınızı soruyorlar. Sizinse cevabınız hep aynı: "Ben hediyemi aldım".Ben hediyemi aldım baktım ses çıkmayınca o saate kadar yemeğimide yaptım daha ne yapabilirim
Tüm soranlara cevabım "'sizene"İnsanlar ısrarla eşinize hediye olarak ne aldığınızı soruyorlar. Sizinse cevabınız hep aynı: "Ben hediyemi aldım".
Eşinize hediye aldığınızı anladık; hediye olarak ne aldınız, soru bu.
+1. Bu detayı görmemiştim çok üzüldüm eşineBen eşinizin yerinde olsam hayatım boyunca size bir daha asla çiçek almazdım.
Tüm soranlara cevabım "'sizene"
Bu kadar meraklı olmayın
Üzülmeyin aklı başına gelmiştir+1. Bu detayı görmemiştim çok üzüldüm eşine
Adam neyi ne kadar hakettiğinizi bildiğinden birinci yıldönümünüzü poposuna bile takmamış demek ki.Sanayideymiş koca gün demek ki orası bile ona daha iyi geldiyse.
Size yapıcı yorumlar yapmıştım ama çiçeği atmanız zaten değer vermediğinizi düşündürdü bana. Sürpriz yoksa bu kadar yani değerim demiştir adam da. Üzülmüştür baya, aklı başına gelmesin bence dua edin de.Üzülmeyin aklı başına gelmiştir
Güzel bir gece geçirseydiniz o gülü çöpe atmazdınız. Noktalama işaretleri olmadığı için ben 1 tane gül yok anladım meğerse 1 tane gül, yok canım...Gülüde sabah çöpe attım
inşallah daha düşüncelileri sizin karşınıza çıkar
Gül var, onu beğenmemişGüzel bir gece geçirseydiniz o gülü çöpe atmazdınız. Noktalama işaretleri olmadığı için ben 1 tane gül yok anladım meğerse 1 tane gül, yok canım...
İlk olduğu için daha çok beklentiye girmiş. Eşi daha fazlasını düşünememiş konusahibi de sitem etmiş Bunun üzerine adam hadi hazırlan çıkalım demiş. O zaman tribe devam etmek yerine çıksaydı çok güzel bir akşam ve gece geçirselerdi adam bir dahaki yıldönümünü iple çekerdi.Gül var, onu beğenmemiş
Ama tribal enfeksiyon geçirmiş, ilk yıldönümlerinde ayrı uyumuşlar, üstüne de sabah gülü çöpe atmış. Gülü çöpe atma kısmına kadar konu sahibine tatlı tatlı konuşuyordum ama çiçeği çöpe attığını duyunca sinir oldumİlk olduğu için daha çok beklentiye girmiş. Eşi daha fazlasını düşünememiş konusahibi de sitem etmiş Bunun üzerine adam hadi hazırlan çıkalım demiş. O zaman tribe devam etmek yerine çıksaydı çok güzel bir akşam ve gece geçirselerdi adam bir dahaki yıldönümünü iple çekerdi.
Her yoruma böyle gülmeye devam edin. Millet size yardım etmek, görmediğinizi göstermek istiyor ama siz herkese alaycı cevaplar yazıyorsunuz. Bir daha gül veya herhangi bir çiçek göreceğinizi sanmıyorum. Bence hediye almadınız, alsanız ben onun için özenle seçtim şunu aldım diye çoktan yazardınız. Adam getirdiği çiçeği çöpte görüp değersiz hissedince bir daha alır mı? Söylenmiş ağlamış ve küsmüşsünüz. Değdi mi sizce?Gülüde sabah çöpe attım
Yok yok kocanızla bi kavga daha çıkmasın şimdiOo bekliyorum lütfen
Size gul bile fazlaymis onu anladikTüm soranlara cevabım "'sizene"
Bu kadar meraklı olmayın