• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Arkadaşlar merhaba. Aslında çok önemli bir dert değil ama bana dert oldu. İlk evlilik yıldönümü nasıl kutlanmalı sizce? Sizlere fikir danışmak istedim ilk yıldönümünde neler yaptınız? Bu hamile halimle giydiğim de yakışmıyor bunalımlara girdim resmen 😢 yıldönümümüz yarın bu arada

Hamilemisiniz masallah en güzel evlilik yildonumuz bu yılki o halde.... Normal guzel yemekler hazırlayıp sohbet muhabbet yiyin için tv açmayın tlfn kullanmayın abartı bir kutlama şart değil, bence size oyle geliyor güzelce giyimin süslenin cok guzel olacaksınız eminim 😍😍 ayrıca o sadece bir göbek degil bebek guzelliginizi kötü etkilemez aksine sizi daha güzel gösterir

20 gün sonra da bizim yıldönümümüz.Bende fikir sahibi değilim.Yorum atıyorum ki takipte kalayım.
Ayrıca ben doğum yapali 43 gün oldu.Bence bir kadının en güzel hali hamile hali.O yüzden giydiklerin çok yakışıyordur emin ol.

Mecbur olduğunuz için değil, içinizden geliyorsa kutlayın. Herkesin evliliği farklıdır, karakterler ve zevkler farklıdır.. Eşiniz nelerden hoşlanıyor? Mesela akşam işten eve gelince sizi hazır görsün ve şaşırsın, hadi 10 dakikan var üstünü değiştirmek için rezervasyon yaptırdım x yerde diyin. Ve güzel bir akşam geçirin :)

Mecbur olduğunuz için değil, içinizden geliyorsa kutlayın. Herkesin evliliği farklıdır, karakterler ve zevkler farklıdır.. Eşiniz nelerden hoşlanıyor? Mesela akşam işten eve gelince sizi hazır görsün ve şaşırsın, hadi 10 dakikan var üstünü değiştirmek için rezervasyon yaptırdım x yerde diyin. Ve güzel bir akşam geçirin :)
İçimden geliyor tabii ki ilk yıldönümümüz özel olsun istiyorum:) ikimiz de çalışıyoruz eve aynınanda giriyoruz sürpriz olayı sıkıntı biraz maalesef ama ikinci alternatif güzelmiş:)

Hamilemisiniz masallah en güzel evlilik yildonumuz bu yılki o halde.... Normal guzel yemekler hazırlayıp sohbet muhabbet yiyin için tv açmayın tlfn kullanmayın abartı bir kutlama şart değil, bence size oyle geliyor güzelce giyimin süslenin cok guzel olacaksınız eminim 😍😍 ayrıca o sadece bir göbek degil bebek guzelliginizi kötü etkilemez aksine sizi daha güzel gösterir

Çok teşekkür ederim :) evet tv siz hafif müzik güzel olabilir

eve aynı anda girin

dışarı çıkmak için 10 dk var ,yoksa rezervasyona geç kalırız deyin ,
sonra bir sinema patlatın , ohh missss :-) :-)

yıl dönümü ile doğum günüm arasında 1 hafta bile fark olmadığı için çokta şey etmedim ben aslında ama evde başbaşa romantik bi yemek hazırlanabilir

bence giyinin suslenin, luks bir yere yemege gidin,

dogumdan once son zamanlar, her gunu evlilik yildonumu gibi degerlendirmek lazim :KK53:

benımde evlılık yıl donumum hamılelıgıme denk gelmıstı ogun bebek ıcın alısverıse cıkmıstık cok yorulmustum :KK70: abur cubur sevecegımız seyler alıp ıkımızde kocaman sısmıs ayaklarımızla malak gıbı tv karsısına gecmıs cok yemıstık ogun ya hatırlıyorumda okadar yemıs ıcmıstık kı :KK70: ertesı gun sabah karnımızı ovusturarak ne yedık beeee demıstık :)

suan 5 yıllık evlıyız ne cabuk gectı o gunler

mutluluklar dılerım

10 yıla yaklaştık. Bu sene evlilik yıldönümümüzü ikimiz de unuttuk yoğunluktan :skandal: 2 gün sonra hatırladık, sarılıp birbirimize nice yıllara dedik. Çok da şaapmayın. Önemli olan özel günler değil, geçireceğiniz güzel günler :KK36:

Arkadaşlar merhaba. Aslında çok önemli bir dert değil ama bana dert oldu. İlk evlilik yıldönümü nasıl kutlanmalı sizce? Sizlere fikir danışmak istedim ilk yıldönümünde neler yaptınız? Bu hamile halimle giydiğim de yakışmıyor bunalımlara girdim resmen 😢 yıldönümümüz yarın bu arada
Dişçiden iki diş çektirip eve geldiğim için adamın yüzüne bile bakmamıştım :) Ama bu sene telafi ettim güzel bi yemek sofra hazırladım hediyesini aldım güzelce hazırlanıp geceyi mutlu son ile kapattık 😂

Devamli yildonumu öneri konulari aciliyor. Bu konulara gelen cevaplar genelde degismiyor, eski konulara baksaniz yeterdi.

"Mum yak, yemek yap ya da yemege cik, hediye al, seksi gecelik giy ve kapaniş"tan başka öneri geldigini pek gormedim. Zaten para ve vakit yoksa baska yapacak birsey de yok.
Parasi ve vakti olanda sormaz saniyorum napayim diye🙄

İlk yıldönümünde 1 aylık lohusaydım. 25 kilo fazlam vardı. Eşim yemeğe gidelim dedi oturdum ağladım 😂Hiç bişey olmuyodu bana.Bu senede kızım ateşlendi eşim masa ayırtmış süslemiş gidemedik.

Back
X