- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
hayır yok :)cocuğunuz varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır yok :)cocuğunuz varmı?
atıyore.cute bana boş bir mesaj atar mısın örnek vireceğim sanaaaaa.
ben özel mesaj yerini bulma özürlüyüm.
banada örnek ver benim ihtiyacım var şuan benim konum ahhaahcute bana boş bir mesaj atar mısın örnek vireceğim sanaaaaa.
bir otel ayarlayın baş başaaaaaa daha ne olsun :))))hayır yok :)
hey benede benede..bu arada 8 aylık kürklü ve topuklu arkadaş fantezi dünyama kaçak kat çıktı yeminlen..hele ben şimdi 88 kiloyum abuuuvcute bana boş bir mesaj atar mısın örnek vireceğim sanaaaaa.
sen sus fikri aldın aradan çekil sahneyi bize bırak annenler gidince balayı yaşayacan zatenbanada örnek ver benim ihtiyacım var şuan benim konum ahhaah![]()
pikisen sus fikri aldın aradan çekil sahneyi bize bırak annenler gidince balayı yaşayacan zaten![]()
oy kıyamam hemen de peki dedi kavga da edilmez senle ağız tadıylan gel kız bura tamam gel beraber öğrenek...tabi cute ile ipek toplum arasında kulaktan kulağa konuşmayı bırakırlarsa şayet
cuteeeeeeeee ne ossuruğu yaaaaaaaayrıca ben kocam için sevişemem kendim için sevişirim
sadece ilgi alaka çekmeyi severim.
o sebeblen üşüsemde donsamda bacagımı örtsem illa gider bir yerimi açarım
kışta olsa karda olsa benim için böyle.
ayrıca biz hep giyelim kostümleri adamlar bildiğin aynı adamlar osuruklarıyla kıllarıyla yaa
belki bende istiyorum kostüm olmazmı ama
e vaaaaarayrıca ben kocam için sevişemem kendim için sevişirim
ayrıca biz hep giyelim kostümleri adamlar bildiğin aynı adamlar osuruklarıyla kıllarıyla yaa
nirden anladın olduğunu içine mi doğduatıyore.
inşallah bu ayıda gebe kalmadan kurtabilirim diyorum.
sende var bişiler
illa pisliğini çıkarcak mevzunun diyorki şair burda gerçek hayata dönüncuteeeeeeeee ne ossuruğu yaaaaaaa
senin azcık gelişmen lazım. cute idmanlı.banada örnek ver benim ihtiyacım var şuan benim konum ahhaah![]()
geyiğe geçelim bence açam mı bi konu ordan devam edelim mune gelip kırmasın bizlerinirden anladın olduğunu içine mi doğdu![]()
aynen ya.ayrıca ben kocam için sevişemem kendim için sevişirim
ne vare vaaaaar![]()
ya dur hele valla yok yere mapıslanacaz burdane var
onlarada dogal kıyafetmı var
ipek varmı böyle bir konspet? adamı gıydıreyım
benım yanımda osurmuyor ama ıllakı osuruyordur yailla pisliğini çıkarcak mevzunun diyorki şair burda gerçek hayata dönün![]()