• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü sürpriz yardımıı :)

ya jartiyer değildir ki tek seksi olan.
Bence kılık değiştirmeli insan renk katmak için.
Jartiyer de bunlardan biri olabilir ama hep olursa bayar.
nasıl yani
hizmetci filanmı olmalı :D
ay ben gülerim buna işte.
:DDDDD
fantazi olabilir ama bozar o beni
yani kendimi bir hizmetci fıtasıyla düşünemiyorum

nasıl yani
yok o kadar değil canımmmmmm...
benim eşim de güler.
ben de gülerim.
ama ne bilim farklı olabilir. yazamam artık o kadarını:KK23:

haa sen yeni evlisin bir de..
çok önemli bak bu ayrıntı..
benim bu işe el atmam lazım içimiz gecik yaştan mı ki yahu hakkatten şu hazırlık olayı nasıl oluyor biri bana özelden anlatsın ..hiç hususi gidip hazırlanıp hadi şimdi bu zamanı olayına girmedim ben ,ama sanırım anormallik bende toplamam lazım kendimi :KK14::KK14:

ben hala beceremedim hazırlanmayı gayet spontan gündelik her şeyi laaan daha öbür ay bir yılım dolacak sistemi öğrenmem lazım beniiiim :mad:

benimkinin içine dede kaçmış vay arkadaş :KK43:

haa sen yeni evlisin bir de..
çok önemli bak bu ayrıntı..

yine can damarımdan vuruldum

bence erkek istese bunu dile getiremez
yani ben erkek olsam karıma jartiyerde giy diyememki.

adamın hayal dünyasını bilemezsin.

benim annem biz babanla hiç öpüşmedik diyor :D
bunu daha önce söylemiştim ama

nasıl yani
cute bunun hemşiresi sekreteri iş kadını var diyecem de şimdi valla meslek grupları saldırıya geçer fazla açamıyorum benim olayım teoride zaten:KK70:

cute bunun hemşiresi sekreteri iş kadını var diyecem de şimdi valla meslek grupları saldırıya geçer fazla açamıyorum benim olayım teoride zaten:KK70:
meslek gurupları olmaz yani. zaten hemşire olsan anacım neredn bulcan kıyafeti.
almak istesen saçma nedense sapıklık gibi gelir o boyut bana.
kafanı çalıştır yeter.

yine can damarımdan vuruldum

bence erkek istese bunu dile getiremez
yani ben erkek olsam karıma jartiyerde giy diyememki.

adamın hayal dünyasını bilemezsin.

benim annem biz babanla hiç öpüşmedik diyor :D
bunu daha önce söylemiştim ama
diyen erkekler var canım. benim arkadaşımın eşi baskı yapıyormuş kırmızı ve siyah giy diye.
ayrıca bir gece oldu diğer gece boş geçti. 3. gece beni strese sokuyorsun diye kavga ediyormuş.:KK53:

kafanı çalıştır yeter.
valla geçen iç çamaşırcıya gittim malum bursa 'dayım altıparmakta bir dükkan her şey vardı,hani desen ki jessika simpsonun arba yıkarken giydiği kostüm ona kadar vardı:KK57:

diyen erkekler var canım. benim arkadaşımın eşi baskı yapıyormuş kırmızı ve siyah giy diye.
ayrıca bir gece oldu diğer gece boş geçti. 3. gece beni strese sokuyorsun diye kavga ediyormuş.:KK53:
amca mesai sistemine direkt geçiş yapmış,bildiğin görev gibin abuuuv:KK57:

valla geçen iç çamaşırcıya gittim malum bursa 'dayım altıparmakta bir dükkan her şey vardı,hani desen ki jessika simpsonun arba yıkarken giydiği kostüm ona kadar vardı:KK57:
ben yıllardır gitmiyorum o tür yerlere. çocuktan sonra nedense iç çamaşırına olan merakım azaldı. ama alternatifler her zaman vardır. önemli olan artık materyalleri kullanmak:KK45:

ben yıllardır gitmiyorum o tür yerlere. çocuktan sonra nedense iç çamaşırına olan merakım azaldı. ama alternatifler her zaman vardır. önemli olan artık materyalleri kullanmak:KK45:
valla ben çamaşırcıya gidiyosam pazen pamukluya gidiyorum zaten ay içime bir dişi kuş kaçsa yapımda yok,adamda da o karakter olmayınca odun geldim odun gidiyorum valla.

valla ben çamaşırcıya gidiyosam pazen pamukluya gidiyorum zaten ay içime bir dişi kuş kaçsa yapımda yok,adamda da o karakter olmayınca odun geldim odun gidiyorum valla.
ya ben zaten mümkün değil böyle uzun bir şeyle yatamam. ilk evlendiğim zaman uzun saten gecelikler giyiyordum gece 1 saat sonra kalkıp pamuklu zımbırtılarımı giyordum. hele şimdi mümkün değil yatamam yani uzun şeylerle. kışın bile şort askılı..

şort askılı helal olsun ben kaslar düğüm düğüm üstüme hırka giyip yatıyorum yeminle

Hanımlar haftaya evlilik yıldönümüm 2. yılımız olacak ilkini kavgayla geçirmiştik ikincisinde ne yapabilirim ? (annem ve babamla yaşıyoruz o yüzden evde romantik süslemeler yemekler yapma imkanım yok malesef :/ ) şimdidden teşekkürler önerileriniz için..
cocuğunuz varmı?

şort askılı helal olsun ben kaslar düğüm düğüm üstüme hırka giyip yatıyorum yeminle
Bizim ev kışın çok sıcak oluyor canım. Ben sıcağı severim. Evlendiğim zaman eve ilk aldığım elektrikli battaniye olmuştu. Ankara’da büyüyen bir çocuk olarak bu battaniyesiz bir hayat düşünemezdim. Çocukluktan kalma.

Eşim dedi kışın çok sıcak olur bu ev. İnanmadım yine de getirdim. İnanılmaz sıcak anlatamam.

benim bu işe el atmam lazım içimiz gecik yaştan mı ki yahu hakkatten şu hazırlık olayı nasıl oluyor biri bana özelden anlatsın ..hiç hususi gidip hazırlanıp hadi şimdi bu zamanı olayına girmedim ben ,ama sanırım anormallik bende toplamam lazım kendimi :KK14::KK14:

kafanı çalıştır yeter.

amca mesai sistemine direkt geçiş yapmış,bildiğin görev gibin abuuuv:KK57:

bu tarz kostümlere hem netten ulasabiliriz hemde camasırcı dükkanları erotic shop mubarek
sonracıma ipek sen ne demek ıstıyorsun materyallerı kullan analamadım kıyafetı bulamıyorsak ne bılım mını etek topukluı ayakkabı sacıda toplayalım sekretermı olak dıyosun?

bır komsuma nlatmıstı rezıl ben olsam asla anlatmam kı anlatmıyorum :D kürk giymiş topuklu ayakkabı 8 aylık gebe.
emınım cok seksi gözüküyodur :S

neyse parkbyull parkbyull adamın ıcıne dede kacar tabı hırkayla yatıyormusun hacı ya.
en olmadı gıdıcen en ınce pıjemanın ıcıne g-strıng gıyecen
onuda benmı ogretcem len sıze?

bu tarz kostümlere hem netten ulasabiliriz hemde camasırcı dükkanları erotic shop mubarek
sonracıma ipek sen ne demek ıstıyorsun materyallerı kullan analamadım kıyafetı bulamıyorsak ne bılım mını etek topukluı ayakkabı sacıda toplayalım sekretermı olak dıyosun?

bır komsuma nlatmıstı rezıl ben olsam asla anlatmam kı anlatmıyorum :D kürk giymiş topuklu ayakkabı 8 aylık gebe.
emınım cok seksi gözüküyodur :S

neyse parkbyull parkbyull adamın ıcıne dede kacar tabı hırkayla yatıyormusun hacı ya.
en olmadı gıdıcen en ınce pıjemanın ıcıne g-strıng gıyecen
onuda benmı ogretcem len sıze?
cute bana boş bir mesaj atar mısın örnek vireceğim sanaaaaa.
ben özel mesaj yerini bulma özürlüyüm.

Back