Kırmızılardan biraz uzak durmaya çalışıyorumona değil de kendine alsan bir şeyler,
kırmızılardan mesela
Ona benzer bişey yapmıştım. 1 yıl sevgililik sürecinde hazırladım düğün zamanı vermiştimdeğişik olsun istiyorsanız şu sevgili kitaplarından yaptırsanız? hatıra kalır hem elinizde :)
Onun bana hediye almayacağını bilsem bende almayacağım aslında. Geriyor bu hediye işi beniçıkın dışarıda güzle bir yemek yiyin bitsin gitsin
hediye işi sıkıntı ya erkeğe ne alınır ben çözemedim hala bizimki pek beğenmiyorda o yüzden boşveeeer o alsın
Kol saati almıştım sevgiliyken, aynı onunda çok istediği pahalı bi saat vardı onu almıştımBen kol saati almıştım. Kol saati hastası eşim. Çok istediği bir saat vardı biraz pahalıydı sürekli bakıp bakıp duruyordu onu aldım.
ama canım sizde her şeyi yapmışsınızOna benzer bişey yapmıştım. 1 yıl sevgililik sürecinde hazırladım düğün zamanı vermiştimj
Yani işte erkeklere hediye almak çok zor ya. Belli başlı şeyler var onları da almış oluyoruz bazı dönemlerde.Kol saati almıştım sevgiliyken, aynı onunda çok istediği pahalı bi saat vardı onu almıştım
Ankara da yaşıyorum. Ama simulasyon hakkında bilgim yok açıkçasıŞehrinizde var mı bilmiyorum ama simulasyon hediye ediye edebilirsiniz. Hakkari'de helikopter fln uçurmuyorsa tabi
Doğum gününe yakın bebegi vericem hediyeAnkarada kesin vardır. Ama bu fikri doğum gününe de saklayabilirsin. Madem yeni hamilesin o zaman baba olmasıyla ilgili özel bişiler varsa onlara da bakabilirsinhem o da moda girsin biraz
Sizinde çok az kalmışbizimde 2 gün sonra 1.yılımız ve napsam diye düşünüyorummm
evet canım az kaldıSizinde çok az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?