Evlilik Yıl dönümümüzle ilgili

kızlar ya aslında benim kocam yeni bir spor ayakkabı istiyor ama ayakkabı da evlilik yıldönümüne münasip bir hediye değil gibi sizce CADIARZU

spor ayakkabı ilk bakışta alakasız bi hediye gibi görünebilir ama sen onu evlilik yıldönümüyle bağlantılı bi hale getirebilirsin
mesela içine şöyle bi not koyarsın:
"mademki bu hayat yolunu birlikte yürüyeceğiz, bu yolda rahat yürümene yardımcı olmak beni mutlu eder" gibi.. :asigim:
ya da kısaca "koştukça beni hatırla" gibi :icecream:

Ya kızlar benim aklıma şu ayaklara masaj yapan alet geldi bilmem siz ne dersiniz. Hani içine su koyuyosun filan masaj yapıyo tamda ayrıntısını bilmiyorum ama bende nette görmüştüm işten geldikten sonra güzel olur diye düşündüm hem sizde kullanabilirsiniz yerimseniben

internette ilginç hediyeler bulabileceğiniz siteler var, hediyedenizi de bunlardan biri..ordan uygun olabilecek şeyler sizin fotoğraflarınızdan ona özel masaüstü takvim olabilir, isminin yazılı olduğu erkek bilekliği olabilir, büyütünce içinden seni seviyorum yazısı çıkan (ya da öyle olduğu iddia edilen:)) sihirli konserve olabilir, bi de isme özel şarkılar diye bişey gördüm o da güzel sanki..böyle bikaç seçenek var bi inceleyin..

spor ayakkabı ilk bakışta alakasız bi hediye gibi görünebilir ama sen onu evlilik yıldönümüyle bağlantılı bi hale getirebilirsin
mesela içine şöyle bi not koyarsın:
"mademki bu hayat yolunu birlikte yürüyeceğiz, bu yolda rahat yürümene yardımcı olmak beni mutlu eder" gibi.. :asigim:
ya da kısaca "koştukça beni hatırla" gibi :icecream:

Canım harikasın ya... bu not fikri süpperrr!!! çok teşekkür ederim.. ben hediyemi de evlilik yıldönümü ile de nasıl ilişkilendieceğimi buldum!! :1hug: kaydirigubbakcemile3

kaç gün oldu hala bişey bulamadım
dün akşam arkadasına play station 3 oyunu almak istediğini
söylerken duydum ne kadar sinir olsamda
heralde onu alıcam

kaç gün oldu hala bişey bulamadım
dün akşam arkadasına play station 3 oyunu almak istediğini
söylerken duydum ne kadar sinir olsamda
heralde onu alıcam

Umarım ne kadar sinir olduğunun farkındadır. böyleye onun için ne büyük fedakarlık yaptığını anlar kaydirigubbakcemile3

bn düşünmüştüm tanıştıgımız tarihten sorasını kaleme aldırıp yazıcaktım sonrada onu kitap haline döndürücektim

ama herhalde eşime bir psikolog ayarlayacagım pc yi bıraksında benle ilgilensin diye

kızlar eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak
çok güzel bi ipod almış 15 gün dayanamadı dün verdi
zaten 1 aydır evde saklıyomuş çok beğendim mutlu oldum
ama ben oan ne alacağım of of pc alıpta kendi basıma yakamam vazgectim

pofidiciğim öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun.. (sanırım bugündü) benim de bugün evlilik yıldönümümdü ve ne yazık ki eşim işi nedeniyle yine yurtdışındaydı :1no2: ama dün gece saat on ikiyi bir geçe telefon açtı.. geç bakalım raylı doabın önüne dedi... aç bakalım dolabı dedi.. sen benim en çok hangi takım elbisemden nefret edersin dedi.. takım elbiseye elimi bi soktum.. kadife bir kutu.. onu bu ince davranışın iki saat kadar ağladım.. ne diyelim Alllah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın bu aylara bugünlere yeniden eriştirsin hepimize sağlık versin...:nazar:a.s.

arkadaşlar benim de 22 haziran evlilik yıldönümüm
sadece bir hediye değil sürprize de ihtiyacım varr
yardım pleaseeee

Benim aklima bir türlü bisey gelmiyor.....ne yapmaliyim??? Avrupadayiz, futbolu cok seviyor, formayi alsam olmaz cok para tutar taaaaaaaaaaa Türkiye den buraya gelecek!!!! baska ne olabilir? Ikimizin resimlerinden video yapmistim, resimli ve müzikli tabi. Aklima birsey gelmiyor yardim edin

Cok özel birsey olmali....görünce cok sevinmeli sasirmali....1 yil olacak hayirlisiyla cok cok özel olmali. Aklima koydum kalpli pasta yapicam ama baska ?????

ya kızlar bende birşey sorucam
blogcudan adres almayı düşünüyorum yani küçük küçük notları oraya koyucam koşturması için ..
ama öyle bir grafik ekliyorlarki benim blogum hiç kalıyor yanlarında
ben nasıl eklicem görsel şeyler bilen varmı

Back