Evlilik Yıl dönümümüzle ilgili

cevap yaz kısmını tıklarsan altta çıkıyo canım o suratlar :)
orayı tıklamazsanda bu mesaj yazdığın yerin üstte yüz işareti varya orayı tıklayıp seçebilirsin.

Linki doğrudan vermeyeyim şimdi ama internetten fotomagix' i aratın, orada fotoğraflardan çok güzel hediyeler yapmışlar, ben bayıldım doğrusu kaydirigubbakcemile3

Bunlara benzer şeyleri yapan başka yerler de vardır.

Çalışma masasının üzerine (var ise masası) güzel bir resminizin fonunu oluşturduğu masa saati yaptırabilirsiniz bence :1rolleyes:

Ben sık kullanılanlarıma ekledim bile, belirli günler ve haftalar için :asigim:

ben diyorum acaba tek taş mı alsam? o takmazsa da ben takarım :tomato:laelaelaelaelae

bir sitede gördüm.
kristal kalbin içine kendi resminizi koydurabilirsin.
yanındada yine size özel çikolata yaptırabilirsin.
çikolataların ambalajı üzerine sizin resminizi basıyolar ;)

kızlar bu saatten sonra ne yapabilirim.uyuşuk bi şekilde oturuyorum fikir verin akşama ne yapabilirim yemek yapmak istemiyorum hediye ne alayım?alıyımı onada karar veremedim hala sengözlerimebaksanab

sigarayı yeni bıraktı çok içerdi ağzında emzik gibiydi
ama artık içmiyor içirtmiyorum

arkadaşım ben burda okumuştum eğer seninde varsa resmlerineşinle beraber beçekilmiş resimleriniz varsa hepsini bir götürüp şarkıylaveya şiir bir şey yapabilirsinve güzel bir yemek yiyebilirsiniz ben kutlamam pek hep eşim hazırlar doğum günümü sevgililer gününde ben yapamıyorum ama bu güzel bende denemeyi düşünüyorum he birde sigarayı nasıl bıraktırdın merak ettim aslında onu sormak için yazmıştım bu geldi aklıma :teytey:

olabilir canım sağol
sigaraya gelince maalesef yine basladı:oklava:
1 ay bırakmıştı şimdi yine içiyo

kızlar tish-o diye bi site var ben çıkma yıldönümümüzde eşimle bana çok güzel birer tişört yapmıştım o da beğenmişti, yaz geldi bundan sonra giyebiliriz de artık:)
orayı bi inceleyin derim çok şeker şeyler var..benim kocam giymez derseniz de kendiniz için bişeyler tasarlayabilirsiniz..
bizim de 22 haziran da ilk yıldönümümüz olacak, hatta 12 haziranda da onun doğumgünü..yani işim çok anlayacağınız:( ben de henüz ne yapacağıma karar veremedim,biraz düşünür bulduklarımı sizinle de paylaşırım..

Son düzenleme:
ben diyorum acaba tek taş mı alsam? o takmazsa da ben takarım :tomato:laelaelaelaelae

süper fikirmişş :lepi:
:roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kızlar tish-o diye bi site var ben çıkma yıldönümümüzde eşimle bana çok güzel birer tişört yapmıştım o da beğenmişti, yaz geldi bundan sonra giyebiliriz de artık:)
orayı bi inceleyin derim çok şeker şeyler var..benim kocam giymez derseniz de kendiniz için bişeyler tasarlayabilirsiniz..
bizim de 22 haziran da ilk yıldönümümüz olacak, hatta 12 haziranda da onun doğumgünü..yani işim çok anlayacağınız:( ben de henüz ne yapacağıma karar veremedim,biraz düşünür bulduklarımı sizinle de paylaşırım..

evet tavsiye ederim bende çok beğendim yaptırmak istiyorum o tişörtlerdeeen :asigim:

kızlar ya aslında benim kocam yeni bir spor ayakkabı istiyor ama ayakkabı da evlilik yıldönümüne münasip bir hediye değil gibi sizce CADIARZU

Back