Evlilik Yıl dönümümüzle ilgili

anladım canım erkekler genelde teknolojik hediyeler seviyorlar bence onların romantiklikle pek işleri olmuyor fotograf makinası da alaiblirsin bol bol birbirinizi resimlerini çekersiniz

aynen canım bende bişey bulamadım
sonunda kk ne sormaya karar verdim

hehehe bizde fos çıktık
kelin merhemi olsa derler ya, o hesap oldu :)))
en zorlandığım konudur.
birde herşeyi olan birisine hediye bulmak daha zor oluyo. çok iyi anlıyorum seni.

anladım canım erkekler genelde teknolojik hediyeler seviyorlar bence onların romantiklikle pek işleri olmuyor fotograf makinası da alaiblirsin bol bol birbirinizi resimlerini çekersiniz

evlenmeden önce digital bi fotoğraf makinası almıştı
balayında bol bol fotoğraf çekiliriz diye ve makinayı evde unutmuştuk
balayına giderken

ikiniz için yapılabilicek özel hediyeler var fakat konu erkekler olunca bunlarla ne kadar mutlu olabilirler o tartışılır işte
örnek olarak sizin birçok resminizden küçük küçük parçalarının birlewşmesiyle ana resimde seçtiğiniz ayrı bir resimi oluşturuyor. adı fotomozaik istersen netten araştırabilirsin daha ii anlarsın görünce bence özel değişik ve güzel bir hediye
yine ikinizin sevdiği bir ersmi karakalem yaptırıp çerçeveletebilirsin.
veya resminizin puzzlenı yaptırabilirsin tamamlandığında çerçeveletip asılabilirt bu seçeneklerin hepsi
ama işte konu erkek maalesef onlar ne kadar orjinalde olsa bunları gereksiz görebeilirler :)))
o zaman onlar ya spora tutkunluklarını düşünerek hediye seçersiniz ya da elektroniklere düşkünlüklerini düşünerek seçersiniz
ıphone olabilir hem telefon hem mpmp4 hem bilg herşey var içerisinde
laptop olabilir masaüstünede ikiniz fotoğrafını falan koyarsınız vermeden önce
şimdilik aklıma ilk gelen seçenekler bunlar arkadaşlar
kolay gelsin

yok canım ya ben anlamam vede pek sevmem oyun oynamayı
bide eve bütün arkadaslarını doldurur play station oynayalım diye

hmm sakıncalı diyosun.
kıyafet falan alsan ihtiyacı olan bişey şöle kıyak bişey

herhalde öyle olacak

öncedende hep kıyafet alırdım
bu kez cok farklı bişey olsun istedim ama bulamıyorum
yıldönümümüz 25 mayıs daha var belki değişik bişeyler bulabilirim
ama 20 mayıs a kadar almış olmam gerek çünkü
22 sinde bi otele gidicez oralarda hiç bulamam

kız pofidi benim yıldönümümde 11 mayıs:asigim: ilk yılımız...24 mayısta doğum günüm...bende değişik bir hediye almayı düşünüyorum.kıyafet harici...ama bulamadım.sevgililer gününde de aynı dert vardı bende akşama kadar dolaştım çarşı pazar en sonunda çeket alıp döndüm kafamçokkarıştı ama bu sefer erkenden hazırlayacağım hediyemi.sen buldunmu bişey?

kız pofidi benim yıldönümümde 11 mayıs:asigim: ilk yılımız...24 mayısta doğum günüm...bende değişik bir hediye almayı düşünüyorum.kıyafet harici...ama bulamadım.sevgililer gününde de aynı dert vardı bende akşama kadar dolaştım çarşı pazar en sonunda çeket alıp döndüm kafamçokkarıştı ama bu sefer erkenden hazırlayacağım hediyemi.sen buldunmu bişey?

yok anacım nerdeeee öyle düşünüyom kara kara ama
bulacağım güzel değişik bişey olacak
acaba kendi yağlıboya portremi mi yaptırsam

canmım yaaa bende aynı dertten muzdaribim şahsen..18 mayıs evlilik yıldönümümüz ve 1.yılımız.alınabilecek herşeyi zaten aldım...özel bişii bulmak lazım en azından hala zamanımız var.benimde kafamda hiç bir fikir yok şu an.....bulursan banada haber ver sevabına:delphin:

yağlıboya değilde ikinizin beraber olduğu bir fotoyu karakalem olarak yaptırabilirsin.nostaljik olur hem :1rolleyes: ama ben yapmaz gibi çünkü heryer bizim resimlerle dolu evde oda arada kaynar gider kaydirigubbakcemile3dur bakalım bende düşündüklerimi yazayım hatta dila06 sende yaz bakalım mutlaka 3 hatundan güzel bişeyler çıkar dimi yerimseniben

valla kızlar vaktimiz çok ama aklımıza bişey gelmiyo beyin fırtınası yapalım:)
bide bişey sorcam size ben o suratları yapamıyorum nasıl yapılıyo yazarmısınız

Back