canım aynı sorun bende de var benim de 1 ay sonra. Kafa patlatsak da orjinal bir fikir üretsek hem o gün için hem hediye için..:enbuyukkk:
kol düğmesi alabilirsiniz
veya ikinizin en sevdiği resmi bir yastığa veya bir battaniyeye bastırıp yatağınızın üzerinde kullanabilirsiniz
yada yine ikinizin en sevdiğiniz resimlerinizi koyabileceğiniz elektronik çerçevelerden alabilirsiniz. resimleri slayt halde gösterenlerden.
sonuçta doğum günü falan değil, evlilik yıldönümü. ikinizle ilgili bişeyler yapabilirsiniz yani.
eşime hediye düşünürken bende çok zorlanırım. aklıma başka bişeyler gelirse yine eklerim.
bende bakıyorum kızlar buraya merak etmeyin.
aklıma ne geldi sizi okurken.
geçenlerde biz eşimle feneriuma gitmiştik. orda fenerin yüzükleri bileklikleri falan vardı.gümüşüde var altın kaplamalı olanıda. eşim çok beğenmişti. hatta alacaktıda ben takılmıştım ona alma sakın sonra sana hediye alacak bişey bulamıyorum. evlilik yıldönümümüzde yada doğumgününde alırım falan demiştim. :roflol:
sizlerde eşlerinizin tuttuğu takımın mağazasına bi uğrayın isterseniz.
gerçi sizlerin ilk yıldönümüymüş ama erkeklerede çok kısıtlı anacım hediye seçeneği :dilcikar:
PEK YARATACI DEĞİL AMA PARFÜMDEN İYİDİR....
BENCE PARA CÜZDANI ALIP ONUN İÇİNE İKİNİZİN RESMİNİ KOYUP HEDİYE EDEBİLİRSİN CANIM.... :asigim:
kızlar ben ıpod almayı düşünüyorum ufak her zaman yanında taşıyabileceği dinledikçede beni hatırlayacağı (zaten aklından çıkmamda) bir hediye olur sizede fikir olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?