Evlilik Yıl dönümümüzle ilgili

pofidi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
1.802
4
116
İzmir
1 ay sonra evlilik yıldönümümüz 1.yılımız
ama ben eşime ne hediye alacağımı bilemiyorum aklıma bişey gelmiyor
zaten erkekler için hediye olanakları sınırlı
daha önceleri olduğu gibi kıyafet parfüm tras makinesi saat falan almak istemiyorum
çok özel ve onun çok beğeneceği kullanışlı bişey almak istiyorum ama aklıma hiç bisey gelmiyor
bi ara laptop düşündüm ama hata olur oyundan kendini ve beni unutur
arkadaslar önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun

canım aynı sorun bende de var benim de 1 ay sonra. Kafa patlatsak da orjinal bir fikir üretsek hem o gün için hem hediye için..:enbuyukkk:

kol düğmesi alabilirsiniz
veya ikinizin en sevdiği resmi bir yastığa veya bir battaniyeye bastırıp yatağınızın üzerinde kullanabilirsiniz
yada yine ikinizin en sevdiğiniz resimlerinizi koyabileceğiniz elektronik çerçevelerden alabilirsiniz. resimleri slayt halde gösterenlerden.
sonuçta doğum günü falan değil, evlilik yıldönümü. ikinizle ilgili bişeyler yapabilirsiniz yani.
eşime hediye düşünürken bende çok zorlanırım. aklıma başka bişeyler gelirse yine eklerim.

canım aynı sorun bende de var benim de 1 ay sonra. Kafa patlatsak da orjinal bir fikir üretsek hem o gün için hem hediye için..:enbuyukkk:

valla çok iyi olur olur canım içime dert oldu ne alsam diye
aslında eşimin bi beklentisi olmaz hediyeyle ilgi ama ben çok istiyorum çok seveceği
özel bişey olmalı
o gün için eşim bi otelde1 haftalık tatil ayarlamış(galiba benim hediyem o :)
yıldönümümüzde otelde olucaz orda gecireceğiz
öyle olmasaydı eğer evimde gecirmek isterdim çok güzel bi masa hazırlardım romantik bi müzik kendimde çok güzel olurdum yemek sonrası mum ışığında yatak odamıza gecerdik
eşimin en sevdiği içki ve meyve tabağı gerisi malum :)
böyle düşünmüştüm klasik bişey ama olsun

kol düğmesi alabilirsiniz
veya ikinizin en sevdiği resmi bir yastığa veya bir battaniyeye bastırıp yatağınızın üzerinde kullanabilirsiniz
yada yine ikinizin en sevdiğiniz resimlerinizi koyabileceğiniz elektronik çerçevelerden alabilirsiniz. resimleri slayt halde gösterenlerden.
sonuçta doğum günü falan değil, evlilik yıldönümü. ikinizle ilgili bişeyler yapabilirsiniz yani.
eşime hediye düşünürken bende çok zorlanırım. aklıma başka bişeyler gelirse yine eklerim.

ben kol düğmelerini çok severim
ama eşim sevmez hatta düğünümüzdeki kol düğmelerini arkadasına hatıra vermiş
ne akıl ama :) çok özenirim kol düğmesi taksın diye
sağol canım aklına gelen önerilerini bekliyorum

Bir de bu bizim ilk yıldönümümüz.... yani bence biraz özel olması gerekli. evimizde yemekle ilgili ben de aynı planlar yaptım. :asigim: öncesi için hep gitmeyi istediğimiz bir restorant var oraya gideceğiz. ama hediye çok kafamı kurcalıyor. böyle hem ikimzi yansıtacak hem romantik olacak bir de kullanabileceği bir şey olacak çok şey istedim galiba :uhm: ya en iyisi şidiye kadar eşlerine aldıkları en yaratıcı hediyeyi yazsalar nasıl olur? :sm_cool::sm_cool:

bence de haklısın.. yastık bası falan iyi de erkeklere bence bir şey ifade etmiyor. biz olsak bayıla bayıla kullanırız da erkek ne yapsın yastığı :) kol düğmesi de çook var eşimin. galatasaray forması alsam ne ilgisi var yıldönümüyle yaa:) acaba şu birbirni tamamlayan tişörtler var ya onlar nasıl?:1hug:

benim kocamda pek duygusal romantik değildir
yastık battaniye falan umursamaz öyle şeyleri ben napayım bunları der:)
ama ben olsam bayılırım
of of düşün düşün aklıma bişey gelmiyo ki

bende bakıyorum kızlar buraya merak etmeyin.
aklıma ne geldi sizi okurken.
geçenlerde biz eşimle feneriuma gitmiştik. orda fenerin yüzükleri bileklikleri falan vardı.gümüşüde var altın kaplamalı olanıda. eşim çok beğenmişti. hatta alacaktıda ben takılmıştım ona alma sakın sonra sana hediye alacak bişey bulamıyorum. evlilik yıldönümümüzde yada doğumgününde alırım falan demiştim. :roflol:
sizlerde eşlerinizin tuttuğu takımın mağazasına bi uğrayın isterseniz.
gerçi sizlerin ilk yıldönümüymüş ama erkeklerede çok kısıtlı anacım hediye seçeneği :dilcikar:

bende bakıyorum kızlar buraya merak etmeyin.
aklıma ne geldi sizi okurken.
geçenlerde biz eşimle feneriuma gitmiştik. orda fenerin yüzükleri bileklikleri falan vardı.gümüşüde var altın kaplamalı olanıda. eşim çok beğenmişti. hatta alacaktıda ben takılmıştım ona alma sakın sonra sana hediye alacak bişey bulamıyorum. evlilik yıldönümümüzde yada doğumgününde alırım falan demiştim. :roflol:
sizlerde eşlerinizin tuttuğu takımın mağazasına bi uğrayın isterseniz.
gerçi sizlerin ilk yıldönümüymüş ama erkeklerede çok kısıtlı anacım hediye seçeneği :dilcikar:

ay canım sağol yanlız bırakma güzel fikirlerin var ama benim
kocam büyk takımlardan tutmaz izmir in bi takımı var göztepe diye
onu tutar o takımında öyle mağazaları yok
ve takı hiç sevmez evlilik yüzüğünü bile takmaz adam
çok zor hediye bulabilmek beğendirmek çok zor bi tip

göztepeyimi tutuyo :roflol: neyse olayın iyi tarafına bak, haftasonlarını maç başında geçirmiyordur o zaman :)
tamam tatlım takım olayını unuttum, başka bişeyler düşünmek lazım o zaman ;)

canım eşin sigara kullanıyormu?
kullanıyorsa isme özel gümüş puroluk ve çakmak yaptırabilirsin. üzerine eşinin ismini ve senin ismini yazdırabilirsin.
gerçi sigarayı hiç sevmem bu tür hediyelerde almam ama herkesin düşünce yapısı farklı
söyleyimde fikir olsun dedim. ;)

yok canım ne iyi tarafı bütün maçları izler üstelik banada zorla izlettirir:)
hele milli maçlarda bizim evde trübün coşkusu yasanır zorla yasatır bana
bi gol olsun üstüme atlar lay lay lay diye zıplarız

PEK YARATACI DEĞıL AMA PARFÜMDEN ıYıDıR.... :delphin:

BENCE PARA CÜZDANI ALIP ONUN ıÇıNE ıKıNıZıN RESMıNı KOYUP HEDıYE EDEBıLıRSıN CANIM.... :asigim:

sigarayı yeni bıraktı çok içerdi ağzında emzik gibiydi
ama artık içmiyor içirtmiyorum

PEK YARATACI DEĞİL AMA PARFÜMDEN İYİDİR.... :delphin:

BENCE PARA CÜZDANI ALIP ONUN İÇİNE İKİNİZİN RESMİNİ KOYUP HEDİYE EDEBİLİRSİN CANIM.... :asigim:

evde 2 adet hiç kullamılmamış cüzdanı var maalesef yoksa iyi fikirdi
canım sağol
ay çatlıcam valla ne alayım ki ben bu adama

kızlar ben ıpod almayı düşünüyorum ufak her zaman yanında taşıyabileceği dinledikçede beni hatırlayacağı (zaten aklından çıkmamda) bir hediye olur sizede fikir olabilir

canım google a erkekler için ilginç hediyeler yaz
çıkan siteleri bi araştır.
ben bi zamanlar öyle yapmıştım ama hiç değişik bişey bulamamıştım.

Back