- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
-
Çok teşekkür ederimHediyede fikir veremem ama disardan güzel yemekler söyleyin sevdiginizden, yiyin icin beraber güzel bir film izleyin ve beraber olmanin keyfini cikartin. Bence en güzel kutlama beraber zaman gecirmek zaten. Saglikla bebeginizi kucaga alin insallah
Telefon doğum gününde almıştım. Şimdi ise akıllı bileklik düşünüyorum açıkçası onu istiyordu ama bir türlü alamadı. Onu alıp bir de pasta ve yemek almayı düşünüyorum o halde. Teşekkür ederim cevabınız icinHediye konusunda yorum yapmak için eşinizi tanıyor ve bütçenizi biliyor olmamız lazım.
Telefon bilgisayarda hediye, gömlekte bir hediye.
17 günlük kapanmaya denk geldi bizimde yıldönümümüz, dışardan yemek yiyemedigimiz için birlikte yemek yaptık, film izledik ve pasta aldıkbu yıl ikimizde hediye almadik bilinçli olarak
Sizde dışardan sevdiğini yemekleri söylersiniz, maddiyatiniz ne kadarına musade ederse ona gore bir hediye alırsınız
Parfüm ve saati bir sürü var maalesefGuvenli oyna..
Ben parfum veya saat derim.Genellikle calisiyor.
Ben akıllı bilekliğe karar verdim sanırım belki şeninde işine yararBenim de eşimin doğum gününe az kaldı ve bugün sürekli düşünüyorum ne alsam diye.
Galiba dolaşırken doğaçlama takılacağım.
Ben de sevgilime aldım, çok memnun. Xiaomi Lite modelini aldım. Bileğinde de çok şık durdu.Şimdi ise akıllı bileklik düşünüyorum açıkçası onu istiyordu ama bir türlü alamadı.
Tamam iste,erkekler koleksiyon sever.Parfüm ve saati bir sürü var maalesef
Olabilir buna benzer bir şeye denk gelirsem belki neden olmasınBen akıllı bilekliğe karar verdim sanırım belki şeninde işine yarar
İnternetten almayı düşünüyorum dışarı çıkamadığım için. Umarım düzgün gelir yaBen de sevgilime aldım, çok memnun. Xiaomi Lite modelini aldım. Bileğinde de çok şık durdu.
Trendyol’dan yorumlara ve satıcının puanına bakarak alırsanız sorun olmaz. Ben de internetten aldımİnternetten almayı düşünüyorum dışarı çıkamadığım için. Umarım düzgün gelir ya
Valla ben alırım ister beğensin ister beğenmesin kendi bilirOlabilir buna benzer bir şeye denk gelirsem belki neden olmasın
Ya birde ben en ufak şeyle mutlu olduğum için eşim rahatça bana hediye alabiliyor.
Eşimse öyle her şeyi beğenmez çok geriliyorum o yüzden
Ben de en son bunu diyeceğim galibaValla ben alırım ister beğensin ister beğenmesin kendi bilir
Cok mantikli,apple icin 3500 vermek yerine xiaomi L. almak.Bizim millette hastalik zaten pahali hediye alinca daha cok seviyormussunuz gibi bir algi oluyor.Ustelik dizayn olarak da hemen hemen ayni gornuyor.Konu sahibi degerlendir bence.Ben de sevgilime aldım, çok memnun. Xiaomi Lite modelini aldım. Bileğinde de çok şık durdu.
Tamam çok teşekkür ederim. Mi band 5 biliyodum bunu sizden duydum ve daha hoş duruyorTrendyol’dan yorumlara ve satıcının puanına bakarak alırsanız sorun olmaz. Ben de internetten aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?