Evlilik yıl dönümü için fikirler

CocoParisien

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
1.462
3.473
27
Merhaba hanımlar,

Allah uzun ömür versin, bu yıl annem ve babam 40. evlilik yıl dönümlerini kutlayacaklar.
Bu zamana kadar hep babam gelip bana sorardı "evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor, annene ne hediye alalım, neye ihtiyacı var" gibilerinden. Ancak bu kez ben ikisi için bir sürpriz/hediye hazırlamak istiyorum. Benimle olası fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Aslında aklımda bir restaurantta akşam yemeği fikri vardı. Fakat yemeğe hep beraber gitmek istiyorlar, yani bu pek sürpriz olmayacak. Aklınıza başka fikirler geliyorsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Sevgiler.

GÜNCELLEME: Hanımlar, herkesten birkaç günlük tatil kaçamağı önerisi geldi. Ben de düşündüm bunu, hatta yaşadığımız yere yakın kaplıca tarzı lüks oteller de var. Ama anne babam kendi başlarına bir şey yapmak isteyen tipler değiller. Beni evde bırakıp başbaşa gitmezler yani oraya. E cümbür cemaat olunca da bir özelliği kalmıyor. Bu nedenle değişik fikir arayışına girdim zaten.

Son düzenleme:
Guzel bir tatil ayarlayin. Illa bir haftalik antalya diye dusunmeyin kaldiginiz yere yakin kaplica falan gibi bir yer de olabilir. 1 ya da 2 geceligine ayarlayin. Hatta otelle de konusun onlara balayi konsepti yapsinlar.

2~3 gunlune tatil yeri ? Durumunuz nasil bilemem ama..
Guzel bir tatil ayarlayin. Illa bir haftalik antalya diye dusunmeyin kaldiginiz yere yakin kaplica falan gibi bir yer de olabilir. 1 ya da 2 geceligine ayarlayin. Hatta otelle de konusun onlara balayi konsepti yapsinlar.
Ben de düşündüm bunu, hatta yaşadığımız yere yakın kaplıca tarzı lüks oteller de var. Ama anne babam kendi başlarına bir şey yapmak isteyen tipler değiller. Beni evde bırakıp başbaşa gitmezler yani oraya. E cümbür cemaat olunca da bir özelliği kalmıyor. Bu nedenle değişik fikir arayışına girdim zaten.

Yani bilemedim ki o zaman. Kisiye ozel buyuk mumlar yaptiriyorlar evlilik fotograflari varsa onu mum yaptirabilirsiniz oyle kucuk bi mum degil belki nette vardir ornekleri

Bizim yildonumumuz yazin ortasinda tatildeyken kutlamayi dusunuyoruz. Bence yemege cikmaktan vs daha guzel soyle bi sehirden uzaklasmak, hava degisimi ve rahatlamayla birlikte degisik biyerlerde kutlamak. Durumunuza gore belki minik bisey de ayarlayabilirsiniz illa uzun tatil olmasina gerek yok.

Tatil secenegi yokmus yeni okudum.

Piknik! Butun ailenin katildigi, soyle sabah kahvaltisiyla baslayan, oyunlu, hamakli, gerekirse mangalli bir piknik. Mumkunse eski fotograflarin kopyalarini cikartip getirmek (orijinallerin basina bir sey gelmesin aman!), hep beraber bakmak. Efendime soyleyeyim caylar demlemek, pastalar kesmek. Bir battaniyenin altinda mayismak...

Anne babaya evlilik yildonumu diyince aklima Bir Istanbul Masali'ndaki sahne geliyor. Cocuklar yildonumu surprizi hazirlamislardi cok luks bir lokantada, anne baba da kapidan soyle bir bakip "Cocuklar bizim eglenmemizi istediler. Peki biz burda eglenir miyiz? Iiiiiiihh" diyip sahilde bir kofteciye gitmislerdi. Gercekten de bir noktadan sonra sikir sikirlik insani kasiyor. Beni simdiden kasiyor.

Iyy karınca gelir böcek gelir. Öyle evlilik yıldönümü mü olur.

Yaa, annem ve babam bayılırlar aslında pikniğe! Tam tersi ben hiç sevmem, aynı dediğiniz örnekteki gibi. Ama önemli olan o günde onların eğlenmesi tabii ki. Düşüneceğim, çok teşekkür ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…