- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
-
- Konu Sahibi CocoParisien
Çok teşekkürler. :)Yaaa cook tatlilarbir fikrim yok ama guzel fikirler bulursunuz umarim. Cok hoşuma gitti onu belirtmek istedim.
2~3 gunlune tatil yeri ? Durumunuz nasil bilemem ama..
Ben de düşündüm bunu, hatta yaşadığımız yere yakın kaplıca tarzı lüks oteller de var. Ama anne babam kendi başlarına bir şey yapmak isteyen tipler değiller. Beni evde bırakıp başbaşa gitmezler yani oraya. E cümbür cemaat olunca da bir özelliği kalmıyor. Bu nedenle değişik fikir arayışına girdim zaten.Guzel bir tatil ayarlayin. Illa bir haftalik antalya diye dusunmeyin kaldiginiz yere yakin kaplica falan gibi bir yer de olabilir. 1 ya da 2 geceligine ayarlayin. Hatta otelle de konusun onlara balayi konsepti yapsinlar.
Yani bilemedim ki o zaman. Kisiye ozel buyuk mumlar yaptiriyorlar evlilik fotograflari varsa onu mum yaptirabilirsiniz oyle kucuk bi mum degil belki nette vardir ornekleriBen de düşündüm bunu, hatta yaşadığımız yere yakın kaplıca tarzı lüks oteller de var. Ama anne babam kendi başlarına bir şey yapmak isteyen tipler değiller. Beni evde bırakıp başbaşa gitmezler yani oraya. E cümbür cemaat olunca da bir özelliği kalmıyor. Bu nedenle değişik fikir arayışına girdim zaten.
Fotoğrafları var. Bir bakayım, sağolun.Yani bilemedim ki o zaman. Kisiye ozel buyuk mumlar yaptiriyorlar evlilik fotograflari varsa onu mum yaptirabilirsiniz oyle kucuk bi mum degil belki nette vardir ornekleri
Amin. :) Tatil seçeneği pek olası değil, üstteki cevapta yazmıştım. Konuyu güncellesem iyi olacak sanırım. :)Maşallah maşallah
Rabbim herkese böyle güzel evlilik versin
Minik bir antalya tatili iyi gelir
Amin. :) Tatil seçeneği pek olası değil, üstteki cevapta yazmıştım. Konuyu güncellesem iyi olacak sanırım. :)
Iyy karınca gelir böcek gelir. Öyle evlilik yıldönümü mü olur.Piknik!Butun ailenin katildigi, soyle sabah kahvaltisiyla baslayan, oyunlu, hamakli, gerekirse mangalli bir piknik. Mumkunse eski fotograflarin kopyalarini cikartip getirmek (orijinallerin basina bir sey gelmesin aman!), hep beraber bakmak. Efendime soyleyeyim caylar demlemek, pastalar kesmek. Bir battaniyenin altinda mayismak...
Anne babaya evlilik yildonumu diyince aklima Bir Istanbul Masali'ndaki sahne geliyor. Cocuklar yildonumu surprizi hazirlamislardi cok luks bir lokantada, anne baba da kapidan soyle bir bakip "Cocuklar bizim eglenmemizi istediler. Peki biz burda eglenir miyiz? Iiiiiiihh" diyip sahilde bir kofteciye gitmislerdi. Gercekten de bir noktadan sonra sikir sikirlik insani kasiyor. Beni simdiden kasiyor.
nasıl yanimahkeme celbi( kendim için ya da düşünenler için yazdım da unutmayım)
Yaa, annem ve babam bayılırlar aslında pikniğe! Tam tersi ben hiç sevmem, aynı dediğiniz örnekteki gibi.Piknik!Butun ailenin katildigi, soyle sabah kahvaltisiyla baslayan, oyunlu, hamakli, gerekirse mangalli bir piknik. Mumkunse eski fotograflarin kopyalarini cikartip getirmek (orijinallerin basina bir sey gelmesin aman!), hep beraber bakmak. Efendime soyleyeyim caylar demlemek, pastalar kesmek. Bir battaniyenin altinda mayismak...
Anne babaya evlilik yildonumu diyince aklima Bir Istanbul Masali'ndaki sahne geliyor. Cocuklar yildonumu surprizi hazirlamislardi cok luks bir lokantada, anne baba da kapidan soyle bir bakip "Cocuklar bizim eglenmemizi istediler. Peki biz burda eglenir miyiz? Iiiiiiihh" diyip sahilde bir kofteciye gitmislerdi. Gercekten de bir noktadan sonra sikir sikirlik insani kasiyor. Beni simdiden kasiyor.
Anlayamadım? Boşanma değil, evlilik yıl dönümleri.mahkeme celbi( kendim için ya da düşünenler için yazdım da unutmayım)