• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik yıl dönemi için süpriz önerisi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi guis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
kızlar nisanda evlilik yıl dönümümüz 1. senemiz yardımlarınızı bekliyorum sürpriz yapmak istiyorum eşime sizler neler yaptınız yada neler yapabilirim:18::18::34::34:

benim var. kk güzzelik yarışmasına katıl. seni birinci seçelim. sonra onu kocana göster. vay be ne güzel bi kadınla evliymişim meğer desin:27::27::27::27: şaka bi yana . itiraf ediyimki şu an bi fikrim yok:26:

cnm eşimde bende balık burcuyuz ama itiraf ediyimki eşim bu konularda çok yaratıcı en son geçen seneki yıldönümümüzde temmuz ayında yazlığa gitmiştik ben dedim bu sefer bişey ayarlayamamıştır vakit fln yoktu akşam dedim yemek hazırlarım veya yemeğe gideriz neyse ben hazırlandım gel dedi yemeğe gitcez sonra limana geldik tekne kiralamış ben mor rengini çok severim tekneyi mor çiçeklerle süslemiş teknenin görevlileri elinde çiçeklerle fln bekliyo sahilde millet bize bakıyo:69:neyse işte yemeğimizi orda yedik güneşi batırdık vs vs .eğer şartlar müsaitse çok güzel bi süpriz

salı günüde benim eşimin doğum günü bende hala tık yok hediyem bile yok:52:

vallahi bende bir yemek düşünüyorum ama başka yokmu fikri kızlar

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır.. :34:

kızlar nisanda evlilik yıl dönümümüz 1. senemiz yardımlarınızı bekliyorum sürpriz yapmak istiyorum eşime sizler neler yaptınız yada neler yapabilirim:18::18::34::34:

Eğer bütçeniz uygun ise, Sapanca'daki Güral Sapanca otel'i tavsiye ederim.
Hafta sonu için rezervasyon yaptırın ve evlilik yıldönümünüzü kutlayacağınızı belirtin. Böylelikle özel ikramları da oluyor.

Ayrıca çiftler için çok özel ve güzel SPA paketleri de var konaklama ile birlikte set olarak alabiliyorsunuz.

Ben 40. yaş günü için yapmıştım böyle bir organizasyon ve gerçekten çok hoşuna gitmişti. İkimizde çok keyif almıştık.

Bu arada Nice mutlu uzun yılları sağlıkla birlikte geçirmenizi dilerim.

tşk ederiz canım biz izmir deyiz işten dolayı sapanca biraz uzak gelir bize ama senelik izninde düşüne biliriz

Back