Daha evlenmeden isteklerim icin dua ediyordum.Ama hayatimin her aninda boyleyim.Hep iyi insanlarla karsilasmak icin dua ediyorum.Ayni zamanda imtihanlarim kolay ve hafif olsun diye.Icten edilen samimi dualari insAllah kabul ediyordur Rabbimiz. :)
Sevgiliniz var da onu evlilige ikna etmek istiyorsunuz diye dusundum ve ilk cevabim varsayim sonucunda parmaklarimdan dokuluverdi bir an. Kusura bakmayin.
Allah gonlunuze gore versin. Ama herseyin bir zamani var. Hersey kaderimizde yazili. Dua evliligi one cekmez diye dusunuyorum. Ama dua one cekmez, kaderimizde ne varsa onu yasariz diye de Allahtan uzaklasmamak gerek.
Herzaman herseyin hayirlisini dilemek yeterli bence.
Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayı
Arkadaşlar merhaba evlilik için uyguladığınız ritüel dua esma Vb şeyler yapıp daha sonra evliliğe adım atan kişiler var mıdır bu forumda varsa ne yaptıklarını anlatıp bana yardımcı olabilirler mi ?
Arkadasım cevirgel diye bişey okuyodu sewdigi cocuk için ama olmadı,ikisi baska kişilerle evlendiler
Bide cuma suresi var,evet buna inanıyorum sadece evlilik için degil bi çok sıkıntıya deva