Evlilik yardım

Daha evlenmeden isteklerim icin dua ediyordum.Ama hayatimin her aninda boyleyim.Hep iyi insanlarla karsilasmak icin dua ediyorum.Ayni zamanda imtihanlarim kolay ve hafif olsun diye.Icten edilen samimi dualari insAllah kabul ediyordur Rabbimiz. :)
Peki özel okuduğunuz bir dua var mıydı yoksa içten ellerinizi açıp ettiğiniz dua mi söylediğiniz

Hayır yok yanıldınız
Sevgiliniz var da onu evlilige ikna etmek istiyorsunuz diye dusundum ve ilk cevabim varsayim sonucunda parmaklarimdan dokuluverdi bir an. Kusura bakmayin.

Allah gonlunuze gore versin. Ama herseyin bir zamani var. Hersey kaderimizde yazili. Dua evliligi one cekmez diye dusunuyorum. Ama dua one cekmez, kaderimizde ne varsa onu yasariz diye de Allahtan uzaklasmamak gerek.
Herzaman herseyin hayirlisini dilemek yeterli bence.

Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayı
Kaç yaşındasınız herkes için farklıdır hayatta bazı özel zamanlar akışına bırakın

Arkadaşlar merhaba evlilik için uyguladığınız ritüel dua esma Vb şeyler yapıp daha sonra evliliğe adım atan kişiler var mıdır bu forumda varsa ne yaptıklarını anlatıp bana yardımcı olabilirler mi ?
Arkadasım cevirgel diye bişey okuyodu sewdigi cocuk için ama olmadı,ikisi baska kişilerle evlendiler
Bide cuma suresi var,evet buna inanıyorum sadece evlilik için degil bi çok sıkıntıya deva

Sayıyla yapılan dualar çok samimi gelmiyor bana oldum olası. Ama her duam için El Latif esmasını çokça zikrederim.

Allah gönlünüze göre versin.

Peki özel okuduğunuz bir dua var mıydı yoksa içten ellerinizi açıp ettiğiniz dua mi söylediğiniz

Kendim hazirladim duami. Icimden gelenleri soylerim. Ama mesela bazi konularda kuranda dualar var. Peygamberlerin dualari okunabilir. Kurandaki dualari da okurum bazi hadislerde peygamberimizin dualari var onlari okurdum.

Bence en onemlisi anne babalarimizin arkadaslarimizin bize ettigi dualar. Hep dua isterim herkesten.

Back
X