Dua sayesinde sizinle evlenecek olan adamdan size ne hayir gelir?
Genelde sevgilisi olup evlilige ikna edemeyen insanlar da boyle seylere basvuruyor. O sekilde olabilme ihtimalini goz onune alarak boyle bir yorum yaptim.Konuyu anladığınızdan emin misiniz?
Niye öyle söylüyorsunuz ki buda allahtan bir isteme biçimi belki daha erken olmasına vesile olurDua sayesinde sizinle evlenecek olan adamdan size ne hayir gelir?
İnşallah ben ediyorum ama sanki kabul olmuyor gibiDaha evlenmeden isteklerim icin dua ediyordum.Ama hayatimin her aninda boyleyim.Hep iyi insanlarla karsilasmak icin dua ediyorum.Ayni zamanda imtihanlarim kolay ve hafif olsun diye.Icten edilen samimi dualari insAllah kabul ediyordur Rabbimiz. :)
Hayır yok yanıldınızGenelde sevgilisi olup evlilige ikna edemeyen insanlar da boyle seylere basvuruyor. O sekilde olabilme ihtimalini goz onune alarak boyle bir yorum yaptim.
İnşallah ben ediyorum ama sanki kabul olmuyor gibi
Neden yasak olsunki burda bilgilerimizi paylasıp her konuda yardım istemiyormuyuz bende ilgili olanlardan yardım istiyorum kötü bişey yok ortadadini konular yasak değil mi?Mune
Amin inşallahHer seyin bir vakti var. Hakkinda hayirlisi olsun.Allah gonlune gore versin. :)
Allahim sen her seyin en iyisini bilirsin,bana da onu ver,amin deyin. O anlar
Dinim dünyam ahiretim için hayırlı bir eş istiyorum diyorum ama farklı dualar var diye duydum merak ediyorumAllahim sen her seyin en iyisini bilirsin,bana da onu ver,amin deyin. O anlar
Ettiginiz dua yeterli. Gerisi yine ayni ise yariyor. Sonucta gonlunuzdeki bellidir. Allahtan gonlunuze gore vermesini dileyin yeter.Dinim dünyam ahiretim için hayırlı bir eş istiyorum diyorum ama farklı dualar var diye duydum merak ediyorum
Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayıEttiginiz dua yeterli. Gerisi yine ayni ise yariyor. Sonucta gonlunuzdeki bellidir. Allahtan gonlunuze gore vermesini dileyin yeter.
Bu arada ortada aday yok,tek derdiniz evli olmak mi? Her seyin hayirlisi deyip gecmek lazim. İlle evlilik olsun ,ille erken olsun demenizin bir manasi yok
Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun,bir sey isteyecekseniz isteklerinize dikkat edin bence. Dilek kapisi acik olur kabul olacagi tutar der buyukler. İlle koca olsun cocuklarim olsun demeyin yani.Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayı
Açan ben degilimKonuyu Dualarımız Sizinle bölümüne açsaydınız eyiydi. Hatta orada böyle bir konu gördüydüm.
Şok oldum tam olarak ne yazdınız?Dua sayesinde sizinle evlenecek olan adamdan size ne hayir gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?