Evlilik yardım

madlen1

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
538
117
303
Arkadaşlar merhaba evlilik için uyguladığınız ritüel dua esma Vb şeyler yapıp daha sonra evliliğe adım atan kişiler var mıdır bu forumda varsa ne yaptıklarını anlatıp bana yardımcı olabilirler mi ?

Daha evlenmeden isteklerim icin dua ediyordum.Ama hayatimin her aninda boyleyim.Hep iyi insanlarla karsilasmak icin dua ediyorum.Ayni zamanda imtihanlarim kolay ve hafif olsun diye.Icten edilen samimi dualari insAllah kabul ediyordur Rabbimiz. :)

Daha evlenmeden isteklerim icin dua ediyordum.Ama hayatimin her aninda boyleyim.Hep iyi insanlarla karsilasmak icin dua ediyorum.Ayni zamanda imtihanlarim kolay ve hafif olsun diye.Icten edilen samimi dualari insAllah kabul ediyordur Rabbimiz. :)
İnşallah ben ediyorum ama sanki kabul olmuyor gibi

Dinim dünyam ahiretim için hayırlı bir eş istiyorum diyorum ama farklı dualar var diye duydum merak ediyorum
Ettiginiz dua yeterli. Gerisi yine ayni ise yariyor. Sonucta gonlunuzdeki bellidir. Allahtan gonlunuze gore vermesini dileyin yeter.

Bu arada ortada aday yok,tek derdiniz evli olmak mi? Her seyin hayirlisi deyip gecmek lazim. İlle evlilik olsun ,ille erken olsun demenizin bir manasi yok

Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayı

Yaşım geçiyor yuva kurup cocuklarım olsun istiyorum herkes gibi daha fazla zaman gecsşn istemiyorum tabi nasip belli degil üstelik uzun zamandır kimseyle konusmadım bile bundan dolayı
Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun,bir sey isteyecekseniz isteklerinize dikkat edin bence. Dilek kapisi acik olur kabul olacagi tutar der buyukler. İlle koca olsun cocuklarim olsun demeyin yani.

Konuyu Dualarımız Sizinle bölümüne açsaydınız eyiydi. Hatta orada böyle bir konu gördüydüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…