- 1 Aralık 2021
- 14.140
- 50.359
- 548
- 34
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
-
cok hızlı olmuş herşey bir sosyal medya aşkı dahatwitter uzerinden twitlerle satasirdik sonra baktik ayni sehirdeyiz bulustuk sevgililik devam etti sehir sehir gezinc annem de kayinvalideme geziyolar ama en azindan bi soz olsa rahat ederiz deyince kayinvalidem de hemen olsun anliyo ve haftaya soz ustune nisan eylulde de dugun
Ammaan ne bileyim ne uzuyoruz ne kısalıyoruz
Fıstık kız hayırlısı olsun olursa olur olmazsa yol verirsinAmmaan ne bileyim ne uzuyoruz ne kısalıyoruz
Evli olanlar yazmasın yazıyor ama konuda ben evliyim
Nerde yazıyor ben yanlış mı açtım konuyuEvli olanlar yazmasın yazıyor ama konuda ben evliyim
Yemek yiyordum yanlış okumuşum konuyu kusura bakmaNerde yazıyor ben yanlış mı açtım konuyu
Afiyet olsunYemek yiyordum yanlış okumuşum konuyu kusura bakma
Hemen yazayımAfiyet olsuntanışma hikâyeleri eş nişanlı yada sevgili olanlar yazıyor
Kısa ve net bir anlatım oldu Allah mutluluğunuzu daimî etsinHemen yazayım
Ben bir yerde çalışıyordum , karsı dükkan da eşimindi öyle tanıştık biz .
Az, öz ve net anlattımKısa ve net bir anlatım oldu Allah mutluluğunuzu daimî etsin
Merhaba biraz geç oldu amaKadınların evlilik ve doğum hikayeleri bitmiyor ilk tanıştığımız kişilerle bile evlilik konusu tanışma konusu saatlerce sürüyor canım kk üyeleri bizlerde burada konuşalım istedim sadece evli olanlar değil sevgili yada nişanlı olanlar da yazabilir
Gec değil canım merak etmeMerhaba biraz geç oldu ama
Göçmen güzeli kadınMakedonya göçmeniyim ben çalışmaya gelmiştim buraya eşim patronum diyelim ben evrakları getirmiştim idari bölüm için bana burası dolu makinlere geç demişti bende dedim sen makinlere geç ben makine için gelmedik buraya öyle bir tartışma oldu doğrusu ama babası ise almıştı beni
TeşekkürleeerGöçmen güzeli kadınnice seneleriniz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?