Evlilik ve iltihap belası

Evliligimin ilk senesi bende cok cektim ayni sikayetlerden.benim esimde ck titizdir bu konuda doktorlardanda ilaclardanda cozum alamadim.sadece maydnoz suyu iyi geliyordu oda kesin coum olmuyordu.en son bi profa gittim antibiyoriklerinde zamanla bu sikayetleri yapacgini kesinlikle normal dogum yapmami soyledi.gercektende ilk kizimi normal dogurdum bi dahada sukurler olsun hic sikayetim kalmadi.allah sifa versin sizede

merhaba ablalarım ve arkadaşlar. Yeni evliyim ve önceki konumda da idrar yolu iltihabımdan bahsetmiştim. Sanırım o kadar antibiyotikten sonra tekrar iltihap kapıyorum. Eşim çok titizdir ve ilişkiden önce çok dikkat eder. Duşunu alır. Bende aynı şekilde öyleyim. Çekmeköyde bi özel hastane önerdi arkadaşım oraya gitmeyi düşünüyorum. Ancak size öncelikle sormak istedim. Afedersiniz ama ilişki sırasında çok ağrım oluyor. Sanki böyle içeride bişey var ve ona dokunulmuş gibi. Kıvrandırıyor beni. İlişkiyi yarıda bile kesmek zorunda kalıyoruz. İltihapla bi alakası var mıdır. Aynı durum başına gelen var mı. Şimdiden teşekkürler

Ayni sorun bendede vardi, doktorum rahim sarkmasi demisti. Dogumdan sonra düzeldi.

Canım geçen sene aynısı bana olmuştu, apandistim patlamak üzereymiş o sebeple oluyormuş. Kontrol ettir eğer ağrıların sağ kaşığa yakınsa

merhaba ablalarım ve arkadaşlar. Yeni evliyim ve önceki konumda da idrar yolu iltihabımdan bahsetmiştim. Sanırım o kadar antibiyotikten sonra tekrar iltihap kapıyorum. Eşim çok titizdir ve ilişkiden önce çok dikkat eder. Duşunu alır. Bende aynı şekilde öyleyim. Çekmeköyde bi özel hastane önerdi arkadaşım oraya gitmeyi düşünüyorum. Ancak size öncelikle sormak istedim. Afedersiniz ama ilişki sırasında çok ağrım oluyor. Sanki böyle içeride bişey var ve ona dokunulmuş gibi. Kıvrandırıyor beni. İlişkiyi yarıda bile kesmek zorunda kalıyoruz. İltihapla bi alakası var mıdır. Aynı durum başına gelen var mı. Şimdiden teşekkürler
İlk evlendiğim sıralarda aynı durum bende oluyordu sanki içeride kabuk bağlamış bir yara var ve üzerine basılıyo gibiydi. Benimki enfeksiyondandı belki sizinki de ondandır. Ancak eşinize de bulaşmış olabilir eşinizin temizliğiyle alakalı değil bu durum doktorunuza tekrarladığını söylerseniz kültür testi yapabilir.

Hayır ilişki esnasında oluyor. Hatta afedersiniz ama eşimin cinsel organı içerde bişeye değiyor gibi hissediyorum. Canım çok yanıyor. Geri çekildiğinde ağrı diniyor
Aynı durum bende de oluyor. Benim rahmim ters olduğu için böyle hissediyorum. Enfeksiyon da tabi ki buna neden olabilir ama anatomik bir durum olup olmadığını anlamak için kadın Doğum doktoruna gitmenizi öneririm.

enfeksiyon için (mantar) tüm söylenenlerin dışında ben de şunu söylemek istiyorum bir yerde okuyup uygulamaya başladım ve çok yararı oldu. eşinizle beraber olduktan sonra tuvalete gidip çişinizi yapın ve vajinanın içini sabun vb şeylerle yıkamayın sakın bu kuruluk yapar ve acıya neden olur. Bence kadınsal bir hastalık yoksa sizin rahminiz küçük ve eşinizinki büyük olabilir (özür dileyerek söylüyorum ama bu tür uyumsuzluklar mevcut) bu nedenle acı çekiyor olabilirsiniz çok zorlayıcı hareketler yapmayın çok derine gitmesin eşiniz bir de böyle deneyin.

Back
X