Evlilik ve iltihap belası

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
238
218
103
30
merhaba ablalarım ve arkadaşlar. Yeni evliyim ve önceki konumda da idrar yolu iltihabımdan bahsetmiştim. Sanırım o kadar antibiyotikten sonra tekrar iltihap kapıyorum. Eşim çok titizdir ve ilişkiden önce çok dikkat eder. Duşunu alır. Bende aynı şekilde öyleyim. Çekmeköyde bi özel hastane önerdi arkadaşım oraya gitmeyi düşünüyorum. Ancak size öncelikle sormak istedim. Afedersiniz ama ilişki sırasında çok ağrım oluyor. Sanki böyle içeride bişey var ve ona dokunulmuş gibi. Kıvrandırıyor beni. İlişkiyi yarıda bile kesmek zorunda kalıyoruz. İltihapla bi alakası var mıdır. Aynı durum başına gelen var mı. Şimdiden teşekkürler

merhaba ablalarım ve arkadaşlar. Yeni evliyim ve önceki konumda da idrar yolu iltihabımdan bahsetmiştim. Sanırım o kadar antibiyotikten sonra tekrar iltihap kapıyorum. Eşim çok titizdir ve ilişkiden önce çok dikkat eder. Duşunu alır. Bende aynı şekilde öyleyim. Çekmeköyde bi özel hastane önerdi arkadaşım oraya gitmeyi düşünüyorum. Ancak size öncelikle sormak istedim. Afedersiniz ama ilişki sırasında çok ağrım oluyor. Sanki böyle içeride bişey var ve ona dokunulmuş gibi. Kıvrandırıyor beni. İlişkiyi yarıda bile kesmek zorunda kalıyoruz. İltihapla bi alakası var mıdır. Aynı durum başına gelen var mı. Şimdiden teşekkürler
Normal doğum yaparsan bu tür sikayetin gecer diye düşünüyorum

Şu soğan kürünü denediniz mi,bi de iltihap kuruyana kadar bi süre prezervatif kullanın eşinizden dolayı iyileşemiyorsanız bu riski de ortadan kaldırmış olursunuz

Hayır ilişki esnasında oluyor. Hatta afedersiniz ama eşimin cinsel organı içerde bişeye değiyor gibi hissediyorum. Canım çok yanıyor. Geri çekildiğinde ağrı diniyor
Yumurtalıkla alakalı birşey olabilir ya da yumurtlama döneminde olabilir.Yumurta büyüyünce Agrı yapıyor çatlamadan önce bazen

Kadın doğuma gittim. Önce ultrasonla baktı. Sonra çatala çıkartıp vajinal ultrasonla baktı tertemiz dedi. Napıcağımı şaşırdım resmen
Bir de tam rahim ağzına bakması gerekiyor yara varsa eğer. Sadece ultrasonla yumurtaliklara falan baktiysa görmemiş olabilir mi acaba? Aynı şikayetler bende vardı cunku. Doğumdan sonra dondurdum

herşey tertemiz diyorsun rahmin mi küçük acaba o yüzdende ağrı çekiyor olabilirsin bendede aynı sorun var çünkü ilişki sırasında ağrım oluyor rahmim küçük olduğu için

herşey tertemiz diyorsun rahmin mi küçük acaba o yüzdende ağrı çekiyor olabilirsin bendede aynı sorun var çünkü ilişki sırasında ağrım oluyor rahmim küçük olduğu için
Vajinanın giriş kısmında ağrı olsa sıkıntı olmaz küçük derdim. Ama derinlerde kasıklarıma değdiğinde ağrıyor çok fena

rahim ağzı yarası ilişkide ağrı yapıyor. Yara olup olmadığı spektulumla görülüyor. Ultrasonla baktıysa tespit edememiştir.

Back
X