Merhaba arkadaşlar lütfen ağır yorumlarınızı kendinize saklayıp objektif ve seviyeli yorum yapın ben 6 yıllık evliyim bir çocuğum var kayinvalidemle yaşıyorum 4 senedir evimizi ayırmak istiyoruz ama parasızlıktan ayiramiyoruz bı kaç kere eşim biriktirdigimiz parayı sanal oyunda kaybetti neyse aaıl konuşmak istediğim şey şu evlendigimizden beri eşimle duzenli bir seks hayatımız yok ayda iki kere bazen ayda bı kere cok nadiren yaklasiyor soyledigimde istiyorsun sen gel sen kadın degilmisin diyor bende gururuma yedirip gitmek istemiyorum aldatma falan yok ama benimle bı yakinligida yok bı sorunu olsa hep tek başına çözer, birde ben ne zaman uzaksın vs diye konuşmaya kalksam hep abarttigimj yanlış düşündüğümü yada herşeyden şikayet ettigimi söyler ne zaman tartissak o hep haklı ben hep haksız çok yıprandım çok yoruldum 2 kere boşanmak istedim yalvardı affettim geldim 1 hafta geçmeden eski haline döndü çocuğum olmasa defolup gidicem ama gitsem gidemiyorum kalsam kaamiyorum çok mutsuzum her gece ağlayarak uyumaktan yoruldum onun umrunda değil fosur fosur uyur söylediğimde de ben sinirlenince uyurum der, sürekli etrafindakiler ve bana aşağılayıcı şakalar yapar yapma sevmiyorum dedigimdede bı şakayı bile kaldiramiyorsun hemen sinirleniyorsun der bana sürekli kurduğu kelimeler uyuşuksun dikkatsizsin salaksın, en son evimize buzdolabı bakmaya gidecektik aradım oda telefon alacaktı gel dedim yetisicem dedi gelmedi annesiyle gittik baktık eve geldi hiç konusunu açıp kusura bakma geciktim bile demedi umurunda bile olmadı evimize alacağımız eşya, bide gitti yattı TV izledi ben sinirlenip ağladım sebebini söyledim her zamanki gibi yanlış anlıyorsun dedi güldü gitti artık tahammül edemiyorum sevgim kalmadı ama ne yapacağımı da bilmiyorum ne olur bana bı akıl verin