- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
Keçiboynuzu meyvesini biliyorum dedemlere hep olurdu çocukken arada yemeye çalışırdım. Ama nişanlımın yiyeceğini sanmıyorum o nedenle pekmez türevi daha iyi bir seçenek. Araştırırken Zühre ananın andız-keçiboynuzu-karadut karışımlı pekmezini gördüm ama ne kadar iyi bilmiyorum instagramda sıklıkla görüyordum ama reklam amaçlı mı paylaşılıyordu emin olamadımhürnap markasi alabilirsiniz. Ayrica sunu yaparak kontrol edebilirsiniz. Cevrenizde tanidiginizda marka marka deneyi yapabilirsiniz orjinal olup olmadigi anlasilir. „Su döküldüğünde pekmezin rengi suya geçiyorsa ve pekmezle su iyice karışıyorsa bu pekmezin kaliteli ve organik olduğunu söylemek mümkün. Eğer su dökülürken pekmez ile su karışmıyor ve pekmez bardağın altında kalıyorsa bu pekmez organik ve gerçek bir pekmez değildir.“
Ve keciboynuzu gidasi var pekmez olani degil agizda cignenebiliyor onu da alabilirsiniz sadece cekirdekleri yemesin görünüse bakip tiksinmeyin tadi oldukca cok güzel bende arada yiyorum sagligimiz icin cok faydali.