- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
-
- Konu Sahibi cennetyarim
ya nasıl ki grip olduğumuzda doktora gidiyorsak piskolojik ya da davranışlar olarak sorunlarımız varsa tabi ki yine doktora gideceğiniz. elbet ki faydası oluyodur. önemli olan doğru doktoru bulmak.
Küfürü size mi ediyor?
Yani benim eşimde küfür eder ama çok kötü kavgalarımızda bile bana asla küfür etmedi etmez.ulu orta ediyor bazen bana da herkese de . agız alışkanlıgı merhaba demek gibi bişey
Yani benim eşimde küfür eder ama çok kötü kavgalarımızda bile bana asla küfür etmedi etmez.
Söylediklerinizden benim anladığım evliliğinizle ilgili bir sorundan önce bu adamın bireysel bir sorunu var.O nedenle evlilik terapisinin etkili olacağını sanmıyorum. Eşinizin öfke yönetimiyle ilgili sorunu var, bunun için de bireysel terapi alması gerek. İyi bir psikolog bulun, terapi alsın öfke yönetimi konusunda.
Eğer iyi bir terapisti giderseniz iyi gelir.
Alanı evlilik ve çift terapisi olan uzman bir psikolog bulun.
Mutlaka fayda görürsünüz.
Fakat bundan önce eşiniz öfke kontrolü için bireysel tedavi olmalı.
Uzmanlık alanı çocuklar olan bir psikolojik danışman olarak yorum yapıyorum.
Normalde iyi biriyse bi doktora gitsin o zaman.öfke kontrol problemi olabilir.biliyorum neyi oldugunu anlamıyorum. bir yanında dunyanın en iyi insanı iken öfke anında bu derece nasıl acaipleşir anlamıyorum
Normalde iyi biriyse bi doktora gitsin o zaman.öfke kontrol problemi olabilir.
Kendisi bu durumu düzeltmek en azından kontrol altına almak istemeli.çok teşekkür ederim öfke kontrolünde fayda görür mü acaba .... şuan yüregim yanıyor da ne yapacagımı sasırdım
Kendisi bu durumu düzeltmek en azından kontrol altına almak istemeli.
kişi kendi davranışından rahatsız değilse ve düzelmek istemiyorsa ona çok fazla yapılabilecek bir şey yok.
Bir çok konuda yazdım, tekrar edeceğim, 15 yaş üzerindeki çocuklarımız dahil, hiç kimseyi değiştirip, dönüştüremeyiz.
İş kişinin kendisinde bitiyor.
umarım kendi de ister.... hem sevmek hem boyle bir durum yasamak cok zor