Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo cok güzelmis yagmur olmasa daha iyi olcakmis ama olsun önemli olan niyeti
cogu erkek gerek bile duymuyo böyle seylere
mutlulugunuzun daim olmasini dilerim boshayallersmile
hiç ama hiç beklemediğim bir gün ve anda oldu(iyiki de öyle olmus romantık yemeklerden hoslanmam) 1 mayıstı sabahtan tekırdag'a gitmiştik akşamüstüne doğru bizim için deniz kenarında çok anlamlı bir yer vardır,ilk orda telefonla konusmustuk,tekırdagda kaldıgımız her gece oraya gıder hayaller kurardık,ilk orda birbirimize söz vermiştik vs..cok yagmur yagıyordu benımde ayagımda babet vardı arabadan ınmek ıstemedım zorladı benı semsıye actı ındık yuruyoruz ayaklarım camur ıcınde kaldı dedım gerı donelım arabaya tam konusmaya baslarken sozunu kesıp (nerden bılebılırdım kı evlenme teklıfı edecegını) neyse aldı kucagına benı arabaya bındırdı.yıne konusmaya baslayacak telefonum caldı yıne kesıldı bır kac bısey daha oldu en sonunda cocukcagız hıcbısey ıstedıgım gıbı olmadı benımle evlenırmısın dedı ve tek tası cıkardı sok oldum.hıc ummuyordum cunku o an..hadı dedim yuzugu taksana.o da cevap ver once dedı benim için hayır kelimesi bile yok,evlilik fikrini seninle sevdim dedim.yagmurun yagması olaya romantıklık mı kattı yoksa rezalet mı anlamadım ama cok mutluydum.hazıranda da sozlendık,ekimde nisanlandık kısmetse eylulde de evlenıyoruz
benim evlilik teklifimde çok güzeldi hem doğum günümdü hem ramazandı.doğum günüm olduu için bari iftar yemeğine gidelim dedi nişanlım zati gerek yok deim doğumgünü falan kutlamaya ymek yer geliriz dedim.akşamına gittik çok şık biyerden yer ayırtmış masamızı gösterdiler bi baktım masa gül yapraklarıyla incilerle süslü brden şaşırdım ama şık biyerya bütün masalar öleymiş gibi düşündüm biranda:)neyse oturduk sipariş verdik yemeğimizi yiyioruz tatlı ne alırsınız die soruyolar nişanlım istemiyo bende üstüne basarak diyorum oraya özel olan bi tatlı varmış ben yiiyeyim die.oda ısrarla istmeedi.sonra arkamdan bi baktım ben görmeden garson elinde bi pasta getirdi yanındada tek taş kutusunu getirdi koydu önüme.hiç beklemiyodum çok şaşırdım çok mutlu oldum.şimdi nişanlıyız ve temmuzda düğünümüz var.Allah herkrese nasip etsin.