- 23 Ocak 2020
- 19
- 2
- 1
- Konu Sahibi kararsiznilay
Şu an hatalı olduğumu söylüyorlar. Sizde düğün hazırlıkları yapıyorsunuz iki üç ay çok mu az çeyiz içinNişanlan seneye evlenirsin kaçmıyorsunuzya acele etmesine gerek yok hem anca çeyiz yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an hatalı olduğumu söylüyorlar. Sizde düğün hazırlıkları yapıyorsunuz iki üç ay çok mu az çeyiz içinNişanlan seneye evlenirsin kaçmıyorsunuzya acele etmesine gerek yok hem anca çeyiz yaparsın
Millete doğru olan sana yanlış gelebilir sen bu kadar yorumdan doğru olanı bulursun zaten.Şu an hatalı olduğumu söylüyorlar. Sizde düğün hazırlıkları yapıyorsunuz iki üç ay çok mu az çeyiz için
Kabul edince söz nişanı o kadar uzatıyor musunuz? Bizim istemeye gelirler hemen.Ben de kpss hazırlanıyorum üni öğrencisiyim evlilik teklifi aldim 28 aralıkta. Kabul ettim tabi ki. Sanki hemen yarın mi evlenicez. Bizim aileler sınavdan sonra tanışacak akabinde nisan düğün felan. Kaldı ki yarın evlenelim dese yine kabul ederdim
Ben istemezsem nereye gelecekler, erkek arkadaşınız farkında değil mi sınavı o dicek ki ailesine su zaman gidicez o zama geliceklerKabul edince söz nişanı o kadar uzatıyor musunuz? Bizim istemeye gelirler hemen.
Ben şimdi nişanlansam sınava kadar düğün için bir şey hazırlamaya vakit harcamak istemiyorum. Temmuzdan Eylüle her şey yetişir dese biri teklife evet diyeceğim.Millete doğru olan sana yanlış gelebilir sen bu kadar yorumdan doğru olanı bulursun zaten.
Durumun iyiyse 1 ayda bitirirsin orta seviyeli durumun varsa 1 seneye anca kötüyse 2-3 falan ben de emekli memur çocuğuyum orta halliyim anca 1 seneye yapıyorum seni bilemem tabiiki
Farkında elbette. Onun evlilik isteği daha ağır basıyor sanıyorum ki. Herkes kendi açısından bakıyor ve kendini haklı görüyor. Ona da kızmıyorum.Ben istemezsem nereye gelecekler, erkek arkadaşınız farkında değil mi sınavı o dicek ki ailesine su zaman gidicez o zama gelicekler
Ahahaha Buda iyidi sevgilinle konuş tek çaresi bu sanırımBen şimdi nişanlansam sınava kadar düğün için bir şey hazırlamaya vakit harcamak istemiyorum. Temmuzdan Eylüle her şey yetişir dese biri teklife evet diyeceğim.
Ders kitaplarıma bakıp yardım isteyeceğim.Ahahaha Buda iyidi sevgilinle konuş tek çaresi bu sanırım
Hii o kötü olmuş ama normal tepkisi. Siz guzelce anlatın gönlünü de almaya çalışın . Hallolur inşallahŞimdi evlilik teklifi reddi gibi olduğu için gönül koydu bana. İki ayda yetişir niye kabul etmiyorsuna döndü biraz iş.
İnşallah. Bir orta yol bulacağım bir şekilde.Hii o kötü olmuş ama normal tepkisi. Siz guzelce anlatın gönlünü de almaya çalışın . Hallolur inşallah
Biz evlilik teklifinden 1 yıl sonra nişanlandık evlendiğimizde de nişanın üzerinden 1 yıl geçmiş olacak. Evlilik teklifinde üniversite öğrencisiydim, aileler biz istediğimiz zaman dahil oldular olaya.Kabul edince söz nişanı o kadar uzatıyor musunuz? Bizim istemeye gelirler hemen.
Bizimkiler adı konsun derler büyük ihtimalle. Babamın öyle bir isteği olur uzatmayı düşünmez. O yüzden benim çekincem.Biz evlilik teklifinden 1 yıl sonra nişanlandık evlendiğimizde de nişanın üzerinden 1 yıl geçmiş olacak. Evlilik teklifinde üniversite öğrencisiydim, aileler biz istediğimiz zaman dahil oldular olaya.
İyide hemen evlenmeniz gerekmiyor ki bi nişan yapılır ismi olur sonra istersen 1 sene bekle bana saçma geldi sınav var deyip kabul etmemeniz tabi bu sizin hayatınız ona bir şey diyemem de.. Karşı taraf için çok üzücü bir durum olmuş..Arkadaşlar ben kpssye hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz. Evlilik teklifi etti. Temmuz 19 da sınav var diye kabul edemedim. Bana Eylülde evleniriz iki ayda hallolur dedi. Baya kırıldı bozuldu. Onunla aramla bozukken de ders çalışamıyorum. Kafam çok karışık. İki ayda hallolur mu evli arkadaşlar ne dersiniz?