• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifi

kararsiznilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
19
2
1
Arkadaşlar ben kpssye hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz. Evlilik teklifi etti. Temmuz 19 da sınav var diye kabul edemedim. Bana Eylülde evleniriz iki ayda hallolur dedi. Baya kırıldı bozuldu. Onunla aramla bozukken de ders çalışamıyorum. Kafam çok karışık. İki ayda hallolur mu evli arkadaşlar ne dersiniz?

Ben de üniye giderken evlilik teklifi aldım şu an üni okumuyorum bıraktım 5-6 ay sonra düğünüm var ve hiçbirşeyin acelesi yokmuş lütfen hayallerinin peşinden git ..
Sınav günün benim düğün günüm 🙅‍♀️

Kabul edip aranizda tutsaydınız bi sure evlilik teklifini.. sınav sonrası da kararınızı açıklardınız... yanlis yapmissiniz arkadaşınız bozulmakta kirilmakta sonuna kadar hakli

Aileler gelince kizimizin sinavi var bekleyelim ondan sonra olur derlerdi. Kacirmiyorlar ki sizi. Karsilikli anlasarak oluyor. Evlilik karari mi korkuttu seni sinavdan cok

Kabul edip aranizda tutsaydınız bi sure evlilik teklifini.. sınav sonrası da kararınızı açıklardınız... yanlis yapmissiniz arkadaşınız bozulmakta kirilmakta sonuna kadar hakli
Benim kendimce düşüncem söz, nişan hazırlıkları vaktimi alacak birde ailesi hemen düğün istiyor uzattık diye sıkıştırmasınlar istedim 😕

Aileler gelince kizimizin sinavi var bekleyelim ondan sonra olur derlerdi. Kacirmiyorlar ki sizi. Karsilikli anlasarak oluyor. Evlilik karari mi korkuttu seni sinavdan cok
Evlilikten korkmuyorum evlenmek istiyorum onunla. Ama temmuzda sınav olunca yetişir mi sınavım kötü geçer mi korkusu sanırım bu. Onu da üzmek istemiyorum.

Evlilik teklifine hayir demek cok kirici olmus. Her iliski farklidir. Seni anlamasini sagla. Iliskiniz zedelenmesin.

Back