• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi yüzüğüm

Fikir sordu bana isine gelmedi yorumum tabi.ben daha iyi yuzuklere sahibim canim kiskanmak basitligi size mahsus
Daha iyisine layik olabilirsin bundan bizene biz sana sorduk mu sen nasıl bir yüzüğe layıksın
Layik olduğunu değil hak ettiğini yaşarsın
Bu yüzük bile benim için çok büyük
Üzüldüm senin adına 😅

çok şıık tabikii canım, şimdi burda ters yorum yazanlar illaki çıkacaktırr :KK70:
alyansını da zaten nişanında takarlar, tek alyans da sade güzel oluyor ayrı ayrı takarsıın :)

çok şıık tabikii canım, şimdi burda ters yorum yazanlar illaki çıkacaktırr :KK70:
alyansını da zaten nişanında takarlar, tek alyans da sade güzel oluyor ayrı ayrı takarsıın :)
İnsanlar kötü kalpli ama bu kadarcik yüzük kiskanilirmi ona sasirdim 😁
Teşekkürler daha güzelleri sizin olsun ❤

Memnun olmadığınızı çaktırmamışsınızdır umarım

Daha iyisine layik olabilirsin bundan bizene biz sana sorduk mu sen nasıl bir yüzüğe layıksın
Layik olduğunu değil hak ettiğini yaşarsın
Bu yüzük bile benim için çok büyük
Üzüldüm senin adına 😅
Herkesin buyuk kucugu kendinedir.yorumlari kaldiramayacaktin madem konu acmayacaksin .herkes senin yuzugunu begenmek zorunda degil kusura bakma.:21:

Hgümüş düz alyansla da olur aslında ama Altın sarısı isterseniz ayrı ayrı takarsınız bu arada Hayırlı Olsun

Herkesin buyuk kucugu kendinedir.yorumlari kaldiramayacaktin madem konu acmayacaksin .herkes senin yuzugunu begenmek zorunda degil kusura bakma.:21:
Ben begenilsin diye açmadım canimcim
Sarı alyansla uyumlu olurmu diye fikir istedim 😉
Küçücük bir yüzüğün havasinin atılacağını hiç düşünmedim
Benim için sıkıntı yok istediğin kadar yorum at hiç sıkıntı yok
Laf sokmak en büyük hobim valla😂😂

Back