- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ☺bence güzel.
alyans ile kullanılmaz zaten günlük bir model değil. özel günlerde kullanırsın.
Evet sertifikasi var Atasay dan ☺sahte gibi duruyor emin miyiz gerçek olduğuna?
Teşekkürler ❤Çok zarif ve şık, hayırlı olsun
Ozaman iyi günlerde kullan ben çok beğeniyorum bu tarz yüzükleri.Evet sertifikasi var Atasay dan ☺
Çok sağolun ❤Ozaman iyi günlerde kullan ben çok beğeniyorum bu tarz yüzükleri.
Ben cok memnun degilim acikcasi canim aklinda olsun karar tabiki seninBir çok insan kullanıyor ama desenli bir alyans bakarim belki.
Ne fikir soruyon ozamanTeşekkür ederim antika eşyalar ilgimi çekiyor zaten☺
Burasi bir seyler paylasmak için kurulmuş bir site istedigimi sorarimNe fikir soruyon ozaman
Cevabini bildigin bir soruyu soruyorsunBurasi bir seyler paylasmak için kurulmuş bir site istedigimi sorarim
Size de dert oldu yorum yapmayın geçin gidin bu kadar zor mu yaniCevabini bildigin bir soruyu soruyorsun
Site yöneticisi misiniz acep ?Cevabini bildigin bir soruyu soruyorsun
Sana mi esas dert oldu sananeSize de dert oldu yorum yapmayın geçin gidin bu kadar zor mu yani
Nefretini ve kıskançlığını başka yere kus hadi canım, kız şurada heyecanla teklif yüzüğünü paylaşmış hayırlı olsun demek yerine işgüzarlık yapma peşindesin. Hadi ikileeeSana mi esas dert oldu sanane
Fikir sordu bana isine gelmedi yorumum tabi.ben daha iyi yuzuklere sahibim canim kiskanmak basitligi size mahsusNefretini ve kıskançlığını başka yere kus hadi canım, kız şurada heyecanla teklif yüzüğünü paylaşmış hayırlı olsun demek yerine işgüzarlık yapma peşindesin. Hadi ikileee
Normal de günlük hayatta asla takı takamamMerhabalar hayırlı olsun böyle baget yüzükleri ben çok abartı buluyorum. Seveni çok var ama ben sadeciyim. Böyle yüzükler günlük hayatta çok kullanılmıyor. Her zaman iş yaparken falan çıkarılması gerekir. Her yere takılıyor. Ben düz tek taşı bile günlük takmıyorum. Günlükte normal alyansı takarsın özel günlerde ikisini ayrı parmağa takarsınız sorun kalmaz benim alyansım düz sarı tektaşım beyaz altın mesela :) takılmayın bunlara bence