• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi yüzüğüm

bence güzel.
alyans ile kullanılmaz zaten günlük bir model değil. özel günlerde kullanırsın.

Merhabalar hayırlı olsun böyle baget yüzükleri ben çok abartı buluyorum. Seveni çok var ama ben sadeciyim. Böyle yüzükler günlük hayatta çok kullanılmıyor. Her zaman iş yaparken falan çıkarılması gerekir. Her yere takılıyor. Ben düz tek taşı bile günlük takmıyorum. Günlükte normal alyansı takarsın özel günlerde ikisini ayrı parmağa takarsınız sorun kalmaz benim alyansım düz sarı tektaşım beyaz altın mesela :) takılmayın bunlara bence

Nefretini ve kıskançlığını başka yere kus hadi canım, kız şurada heyecanla teklif yüzüğünü paylaşmış hayırlı olsun demek yerine işgüzarlık yapma peşindesin. Hadi ikileee
Fikir sordu bana isine gelmedi yorumum tabi.ben daha iyi yuzuklere sahibim canim kiskanmak basitligi size mahsus

Merhabalar hayırlı olsun böyle baget yüzükleri ben çok abartı buluyorum. Seveni çok var ama ben sadeciyim. Böyle yüzükler günlük hayatta çok kullanılmıyor. Her zaman iş yaparken falan çıkarılması gerekir. Her yere takılıyor. Ben düz tek taşı bile günlük takmıyorum. Günlükte normal alyansı takarsın özel günlerde ikisini ayrı parmağa takarsınız sorun kalmaz benim alyansım düz sarı tektaşım beyaz altın mesela :) takılmayın bunlara bence
Normal de günlük hayatta asla takı takamam
Takmam gereken zaman da bile takamiyorum o yüzden yıpranmaz teşekkür ederim ☺

Back