• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi yüzüğüm

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba arkadaşlar evlilik teklifi aldım erkek arkadaşım bu yüzüğü çok beğenmiş sizce nasıl
Ben düz alyans istiyordum ama yakışmıyor ikisi yan yana nasıl olmalı
Fikirlerinizi bekliyorum ☺
IMG_20191017_233427.jpg

Teşekkürler ☺
Sarı düz alyans istiyordum fakat yakışmadı ikisi yan yana
Nasıl olur diye fikir almak istedim.
Gümüş le hoş durur ben günlük hayatimda gümüş tek taş alyans kullanıyorum cemiyetlerde düğünlerde toplu gezmeler e altin sizde öyle yaparsınız 😁teklif yüzüğü ile nişan yüzüğü ayrı oluyor zaten söylersiniz birde sarı düz alyansin yanına sarı tektas alir😀

Gümüş le hoş durur ben günlük hayatimda gümüş tek taş alyans kullanıyorum cemiyetlerde düğünlerde toplu gezmeler e altin sizde öyle yaparsınız 😁teklif yüzüğü ile nişan yüzüğü ayrı oluyor zaten söylersiniz birde sarı düz alyansin yanına sarı tektas alir😀
Altın tektaş olabilir hiç aklima gelmedi😁

Yuzugun gayet guzel duz alyans tavsiye etmiyorum 1 yilda kac kez parlatmaya verdigimi unuttum cok cabuk ve cok fazla ciziliyor isin kotusu parlatilsada ciziklerin malesef bir cogu kaliyor

Merhaba arkadaşlar evlilik teklifi aldım erkek arkadaşım bu yüzüğü çok beğenmiş sizce nasıl
Fikirlerinizi bekliyorum ☺Eki Görüntüle 2546127
Ben çok beğendim . Ayrıca açıkçası ben hem alyansi hem de tek taşı üst üste sevmiyorum ikisi ayrı ayrı kullanılınca zarif duruyo bence

Yuzugun gayet guzel duz alyans tavsiye etmiyorum 1 yilda kac kez parlatmaya verdigimi unuttum cok cabuk ve cok fazla ciziliyor isin kotusu parlatilsada ciziklerin malesef bir cogu kaliyor
Bir çok insan kullanıyor ama desenli bir alyans bakarim belki.

Ben çok beğendim . Ayrıca açıkçası ben hem alyansi hem de tek taşı üst üste sevmiyorum ikisi ayrı ayrı kullanılınca zarif duruyo bence
Teşekkürler begenmenize sevindim ☺

Fikirlerinizi bekliyorum ☺Eki Görüntüle 2546127

Canım güle güle kullan
Ben alyans ve tek taşı üst üste takmıyorum ilk zamanlr taktım ama sonra dedim ki niye üst üste takılıyo bu 😄😄
Ve ayrı ayrı takıyorum şimdi🤗 sende ayrı olarak kullananilirsin o zaman istediğin alyansı tercih edersin
Yani.sorunu doğru anladıysam eğer 🤗

Canım güle güle kullan
Ben alyans ve tek taşı üst üste takmıyorum ilk zamanlr taktım ama sonra dedim ki niye üst üste takılıyo bu 😄😄
Ve ayrı ayrı takıyorum şimdi🤗 sende ayrı olarak kullananilirsin o zaman istediğin alyansı tercih edersin
Yani.sorunu doğru anladıysam eğer 🤗
Evet sorumu anladiniz sizin dediğiniz gibi de kullanırım teşekkür ederim ☺

Hahahha canım ne yaptınnn sennn, evlenemiyorum diye konu açan onca kadın varken 🤣🤣🤣🤣🤪

Allah tamamına erdirsin yüzüğünde çok zarif

Back