- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel nesini begenmediniz ?hoş duruyorMerhaba arkadaşlar evlilik teklifi aldım erkek arkadaşım bu yüzüğü çok beğenmiş sizce nasıl
Ben düz alyans istiyordum ama yakışmıyor ikisi yan yana nasıl olmalı
Fikirlerinizi bekliyorum ☺Eki Görüntüle 2546127
Teşekkürler ☺Gayet güzel nesini begenmediniz ?hoş duruyor
Gümüş le hoş durur ben günlük hayatimda gümüş tek taş alyans kullanıyorum cemiyetlerde düğünlerde toplu gezmeler e altin sizde öyle yaparsınız teklif yüzüğü ile nişan yüzüğü ayrı oluyor zaten söylersiniz birde sarı düz alyansin yanına sarı tektas alirTeşekkürler ☺
Sarı düz alyans istiyordum fakat yakışmadı ikisi yan yana
Nasıl olur diye fikir almak istedim.
Altın tektaş olabilir hiç aklima gelmediGümüş le hoş durur ben günlük hayatimda gümüş tek taş alyans kullanıyorum cemiyetlerde düğünlerde toplu gezmeler e altin sizde öyle yaparsınız teklif yüzüğü ile nişan yüzüğü ayrı oluyor zaten söylersiniz birde sarı düz alyansin yanına sarı tektas alir
ben söylediğine göre alabilirsinizAltın tektaş olabilir hiç aklima gelmedi
Ben çok beğendim . Ayrıca açıkçası ben hem alyansi hem de tek taşı üst üste sevmiyorum ikisi ayrı ayrı kullanılınca zarif duruyo benceMerhaba arkadaşlar evlilik teklifi aldım erkek arkadaşım bu yüzüğü çok beğenmiş sizce nasıl
Tabiki şükür ediyorum yanlış yazdım sanırımOnu bile bulamayanlar var, mesela ben. hiç şükretmeyi bilmiyosunuz.
Bir çok insan kullanıyor ama desenli bir alyans bakarim belki.Yuzugun gayet guzel duz alyans tavsiye etmiyorum 1 yilda kac kez parlatmaya verdigimi unuttum cok cabuk ve cok fazla ciziliyor isin kotusu parlatilsada ciziklerin malesef bir cogu kaliyor
Teşekkürler begenmenize sevindim ☺Ben çok beğendim . Ayrıca açıkçası ben hem alyansi hem de tek taşı üst üste sevmiyorum ikisi ayrı ayrı kullanılınca zarif duruyo bence
Teşekkür ederim antika eşyalar ilgimi çekiyor zaten☺Ben begenmedim antika havasi var
Merhaba arkadaşlar evlilik teklifi aldım erkek arkadaşım bu yüzüğü çok beğenmiş sizce nasıl
Evet sorumu anladiniz sizin dediğiniz gibi de kullanırım teşekkür ederim ☺Canım güle güle kullan
Ben alyans ve tek taşı üst üste takmıyorum ilk zamanlr taktım ama sonra dedim ki niye üst üste takılıyo bu
Ve ayrı ayrı takıyorum şimdi sende ayrı olarak kullananilirsin o zaman istediğin alyansı tercih edersin
Yani.sorunu doğru anladıysam eğer
Bende evlenemiyorum diye konu açmıştımHahahha canım ne yaptınnn sennn, evlenemiyorum diye konu açan onca kadın varken
Allah tamamına erdirsin yüzüğünde çok zarif
Evet baget yüzükleri beğeniyordumCanım yeni model bunlar