Eee geriye ne kaldı?
Bide seviyom dedi sana ölüyom dedi
İyi de güzelim sırf ceceli değil ki...bağdat diyosun,hit şarkı sevmez diyosun...Ne yani bizim şarkılarımız Türkülerimiz sadece Mustafa ceceli'den mi ibaret?
O yüzden sizden fikir soruyorum ya zaten, herkesin bilmediği aöa çok güzel olan şarkı arıyorumİyi de güzelim sırf ceceli değil ki...bağdat diyosun,hit şarkı sevmez diyosun...
Ee diyorum geriye ne kaldı?
Pardon, Hollandacası Cinema da o yüzden öylr yazdım, tşkler.Cinema değil o sinema olmasın...
Bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem. Nedense bu geldi ilk aklıma
Merhaba Arkadaslar,
Ben burada yeniyim o yuzden dogru yere konu actim mi bilmiyorum, ama acil yrdima ihtiyacim var.
Yarin (gelecekteki) eniştem ablama evlenme teklifi yapacak. Her sey hazir, cinemada yapacak. Giris sarkisi ariyoruz fakat aklıma hicbir sey gelmiyor... ablamin sarki tarzi biraz degisik. Mesels o trend sarkilarini sevmez, mesela o bu arslar populer olan 'bagdat' sarkisi gibi. Mustafa cecilli gibi, hastalikta saglikta gibi ssrki turkleri sarmaz Ona.
Turk sanat sarkilarindan ariyorum, klişe sıradan olmamasını ıstiyorumm benımle dusunur musunuzz
Şimdiden teşekkürler!
Edit: aklıma Toygar ışıklı - sen yanımdayken şarkısı geldi, ama buna da arkadaşım sıradan diyor sizce de öyle mi?
O da çok sıradan Ama sağ olkutsi ilanı aşk güzel olabilir.sayende sürpriz sitelerine baktım muhteşembişi, ne şanslı kızlar var ve bir de bizimgibiler
O da çok sıradan Ama sağ ol
Kenan doğulu gibi tiplere kıl oluyorBence evlilik teklifine en çok yakışan şarkı, kendisini dinlemesem bile Kenan Doğulu'nun 'gelinim' şarkısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?