• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi muzigi

Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel! Ah bu şarkı öyle tatlı ki bence bu olmalı yani bana yapılsa ve bu şarkı çalsa çok hoşuma giderdi.
yana yana kül olsam her an yinede senden ayrılamam! <3

yaaa deme öyle yabancı şarkı hem siz türkçe arıyosunuz galiba.

hangi tip müzik dinler kardeşin? türk sanat müziği mi
Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği

Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği

yazdım yukarı bak zeki müren bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir

ahah derdinden ben anlarım gamzedeyim de sever.

evanescence my immortal da güzel

Son düzenleme:
Bunlar sıradışı değil ki.
Konunun başında 'özel' müzik zevki vardır, kaliteli dinler deseydin anlardık yahu...

Yabancı şarkı olacaksa kesinlikle şu iki şarkıdan biri olmalı

1) Bruno Mars - Marry you
2) magic - Rude

Evlilikle ilgili ve çok tatlı sözleri hatta YouTube da bu şarkılarla yapılan evlilik teklifi videoları var çok güzeller

Bak sen anladın tarzını, evanescence bayılırrr dinlicem hepsini

o zaman my immortal

benim için efsanedir o şarkı bayılırsa nokta atışı olur

ed sheeran şarkıları da güzel ama my immortal diyorum

düzeltme : yanlış yazmışım evanescence my immortal olcak

mariah carey my all da güzel onu da yazayım derken hatlar karışmış

"Baharda kuşlar gibi " şarkısı romantik ve eğlenceli. Ama Özdemir erdoğanın söylediği versiyonu. Bizim düğünde dans müziğimizdi. Hitleri ben de sevmem

Siradişi derken pek anlatamadım... demek istediğim aslında, kun fe yekun kızlarının dinlediği şarkılar olur ya, ondan olmayacak...

Tanıma bayıldım :D Ablanı çok sevdim, hem de ekşiciymiş. Tanıştırsana bizi :KK200:

Çok mutlu olur umarım :KK25:

Teşekkür ederim! Eniştem de ekşici haha, aslında onun bulması lazım da iştee baldız sen düşün diyor :kızgın:

Sen daha iyi tanıyorsun diyedir :) Ah enişte ah biraz sözlük karıştırsan bulursun aslında güzel bi şarkı :D

Bende başta Adolf Hitler diyor sandım, Almancı olmama mı bağladı dedim :KK45: Galiba hit sarkilar demek istedi

Aaa! Beynimdeki jeton düşme sesini resmen duydum :D Saat gecenin üçü diye anlamamışımdır ben di mi ya, umarım öyledir :halay:

Back