Seni bencilllaslında bi şarkı var o tam bunluk yabancı ama söylemem o benim şarkım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Seni bencilll
yaaa deme öyle yabancı şarkı hem siz türkçe arıyosunuz galiba.
hangi tip müzik dinler kardeşin? türk sanat müziği mi
- 30 Kasım 2016
- 57
- 23
- 38
- 28
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediğiyaaa deme öyle yabancı şarkı hem siz türkçe arıyosunuz galiba.
hangi tip müzik dinler kardeşin? türk sanat müziği mi
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
yazdım yukarı bak zeki müren bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir
ahah derdinden ben anlarım gamzedeyim de sever.
evanescence my immortal da güzel
Son düzenleme:
Bak sen anladın tarzını, evanescence bayılırrr dinlicem hepsiniyazdım yukarı bak zeki müren bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir
ahah derdinden ben anlarım gamzedeyim de sever.
evanescence my all da güzel
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Bunlar sıradışı değil ki.Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
Konunun başında 'özel' müzik zevki vardır, kaliteli dinler deseydin anlardık yahu...
- 30 Kasım 2016
- 57
- 23
- 38
- 28
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Bak sen anladın tarzını, evanescence bayılırrr dinlicem hepsini
o zaman my immortal
benim için efsanedir o şarkı bayılırsa nokta atışı olur
ed sheeran şarkıları da güzel ama my immortal diyorum
düzeltme : yanlış yazmışım evanescence my immortal olcak
mariah carey my all da güzel onu da yazayım derken hatlar karışmış
Siradişi derken pek anlatamadım... demek istediğim aslında, kun fe yekun kızlarının dinlediği şarkılar olur ya, ondan olmayacak...Bunlar sıradışı değil ki.
Konunun başında 'özel' müzik zevki vardır, kaliteli dinler deseydin anlardık yahu...
- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Siradişi derken pek anlatamadım... demek istediğim aslında, kun fe yekun kızlarının dinlediği şarkılar olur ya, ondan olmayacak...
Tanıma bayıldım Ablanı çok sevdim, hem de ekşiciymiş. Tanıştırsana bizi
Çok mutlu olur umarım
- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
"Baharda kuşlar gibi " şarkısı romantik ve eğlenceli. Ama Özdemir erdoğanın söylediği versiyonu. Bizim düğünde dans müziğimizdi. Hitleri ben de sevmem
Hitler ne alaka ben anlamadım Merakımı mazur görün :)
Teşekkür ederim! Eniştem de ekşici haha, aslında onun bulması lazım da iştee baldız sen düşün diyorTanıma bayıldım Ablanı çok sevdim, hem de ekşiciymiş. Tanıştırsana bizi
Çok mutlu olur umarım
Bende başta Adolf Hitler diyor sandım, Almancı olmama mı bağladı dedim Galiba hit sarkilar demek istediHitler ne alaka ben anlamadım Merakımı mazur görün :)
- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Teşekkür ederim! Eniştem de ekşici haha, aslında onun bulması lazım da iştee baldız sen düşün diyor
Sen daha iyi tanıyorsun diyedir :) Ah enişte ah biraz sözlük karıştırsan bulursun aslında güzel bi şarkı
Bende başta Adolf Hitler diyor sandım, Almancı olmama mı bağladı dedim Galiba hit sarkilar demek istedi
Aaa! Beynimdeki jeton düşme sesini resmen duydum Saat gecenin üçü diye anlamamışımdır ben di mi ya, umarım öyledir
- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
Ekşici değiliz ama bunları biz de dinliyozEvet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
Yardimseverligine hayran kaldim!O zaman ekşide ara şarkıyı