Zaten herkes eksici olsaydi, eksi olmazdiEkşici değiliz ama bunları biz de dinliyoz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
koptum yahuHitler ne alaka ben anlamadım Merakımı mazur görün :)
- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
koptum yahu
Tüm mesajları taradım bir de hitler muhabbeti nerede geçiyor diye Nasıl boş bulunmuşsam
Maria Carey çok clichéMariah carey without you
Jamelia stop
- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
cliche nedir yahuMaria Carey çok cliché
- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
Sema Moritz'i bende çok severim, bu şarkıyı da ablam bu şarkıyı nişan ilkdansı için istiyor ama istemeseydi kesinlikle bunu seçerdim. Sema Moritz'in Hasret parçası da çok güzel
Haha, haklısın aslında ama başka yapacak yok... Bu arada teklif 2 saat önce yapıldı Toygar ışıklı'dan seçtim yine deSoner arica senden baska. Nostaljik pop heyo.
Ben olsam da eski şarkılar olsun isterdim ama sarkiyi kardesim değil sevgilim seceydi iyiydi :)
Klişe yani sıradan Türkçesicliche nedir yahu
ARKADAŞLARRRR, teklif yapıldı! Eniştem mesaj attı her şey iyi gitti merak etme dedi... ve şuan romantik akşam yaşıyorlar (umarım)
Toygar Işıklı'nin yanımdayken sen parçasını söylettirdim.. ablam eve gelince fikrini soracağım.
Herkese çok teşekkür ediyorum
Darısı bekarların başına (özellikle kendimin )
Kibbb
Toygar Işıklı'nin yanımdayken sen parçasını söylettirdim.. ablam eve gelince fikrini soracağım.
Herkese çok teşekkür ediyorum
Darısı bekarların başına (özellikle kendimin )
Kibbb
- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
Onu anladık da neden türkçesini yazmadın onu anlayamadım bu ne yahu derken tepki onaydıKlişe yani sıradan Türkçesi
Yaa klavye düzeltti otomatikmen (Hollandacaya), Turklugumden mi supheleniyorsun Allah AllahOnu anladık da neden türkçesini yazmadın onu anlayamadım bu ne yahu derken tepki onaydı