Evlilik teklifi muzigi

Tugay oren su kalbimden kopardigin ask gulleri solmayacak bnm nisan sarkimdi hala severek dinlerim bakabilirsin pek duyulduk bi sanatci degil ama şarkısı cok guzel

Arkadaşlarr, ablam pop şarkılarını sevmiyor... mesela fikrimin ince gülü gibi danst muziğinden beğeniyor o

Ben bal arısı gibiydim senden önce, bak pervaneye döndüm seni görünce diye bir şarkı vardı belki o olabilir :) Genelde hep Türkçe şarkı önerisi olmuş ama yabancı şarkılar da önerebilirim isterseniz.

Seyyan hanim -siyah gozlerin birde hasret benim en sevdigimdir ama sanirim evlilik teklifi icin uygun degil
Birde
Dus sokagi sakinleri - sevdan bir ates

Eşim bana ilanı aşk ediyorum kutsi nin şarkısıyla teklif etmişdi oda çok klasik ama aklımada başka birşey gelmiyor şu an

Banaaa ellerini ver hayat seni sevince guzell yoluna adadim omrumu ben gel kacma guzel

Valla gelecekteki kocacim bu mesajlarimi gorde evlenme teklifi et bak sana simdiden tuyo veriyorum ben evrene mesaj gonderim.evren sana gondersin

Senden çocuğum olsun istiyorum nasıl , başka şarkı kalmadı

Teşekkür ederim! Evet zahmet olmazsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…