- 9 Aralık 2010
- 428
- 4
-
- Konu Sahibi Queen of the North
hepimiz zaten saçma sapan şeyler yüzünden sıkıntı çekiyoruz.
artık tahammül sınırlarımız zorlandığı içinde olur olmaz şeyler batmaya başlıyor.
biz sadece 5ay nişanlı kalmış olacağız düğüne kadar ama ben en başından biliyordum başıma gelecekleri dedim 3 ay iiçinde söz nişan düğün olacak gibi ayarlayalım herşeyi. hazırlıklar yetişmez diye herkes laf etti. sanki ne fark edecekti o zaman tüm stres bir anda bitmiş olcaktı. şimdi herşeyden sinirlerim bozuluyor.
gerçekten bitsede rahatlasak artık:)
3 ay olduğunda da sen ilgilenecektin ve yetişmeyecek diye panik olup gene sinir olacaktın 3 ay olduğu zaman da nişanlın yine aynı tas aynı hamam olacaktı.
orası öyle ama en azından o zaman herşey peşpeşe yapılacağı için olanları düşünecek vaktim kalmazdı:) sadece yetişmedi olmadı diye stres yapardım.
arkadaşım 3 ayda evlendi ama hiç bişeyi istediği gibi yapamadı en son bıktı gelinliği de olsun die diktirdi beğendiği model gibi olmamıştı
Kafayı yedirtti bana,sustukça,kimseye yansıtmamaya çalıştıkça tepeme bindi.Gece boyu hıçkıra hıçkıra ağladım durdum.Kız kardeşiyle mesajlaştım biraz,sonra da kapattım telefonu,hala kapalı.Ne mesajını okumak,ne sesini duymak,ne yüzünü görmek istiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin bakalım...
[sıze=3][ı]kafayı yedirtti bana,sustukça,kimseye yansıtmamaya çalıştıkça tepeme bindi.gece boyu hıçkıra hıçkıra ağladım durdum.kız kardeşiyle mesajlaştım biraz,sonra da kapattım telefonu,hala kapalı.ne mesajını okumak,ne sesini duymak,ne yüzünü görmek istiyorum.allah sonumuzu hayır etsin bakalım...[/ı][/sıze]
hepimiz zaten saçma sapan şeyler yüzünden sıkıntı çekiyoruz.
artık tahammül sınırlarımız zorlandığı içinde olur olmaz şeyler batmaya başlıyor.
biz sadece 5ay nişanlı kalmış olacağız düğüne kadar ama ben en başından biliyordum başıma gelecekleri dedim 3 ay iiçinde söz nişan düğün olacak gibi ayarlayalım herşeyi. hazırlıklar yetişmez diye herkes laf etti. sanki ne fark edecekti o zaman tüm stres bir anda bitmiş olcaktı. şimdi herşeyden sinirlerim bozuluyor.
gerçekten bitsede rahatlasak artık:)
evet evet bence de nişanlılık çok uzun olmamalı..bizim de10 ay falan olacak düğün günümüze kadr..yani tamam kısa süre olursa da yetişmez evet ama o yüzükleri takmadan da hazırlık yapılabilir..gerçi ben 5 yıldır onun verdiği yüzüğü takıorum sanırım mesele yüzük de diil ama aileler işin içine ne kadar geç girerse o kadar iyi..bence en güzeli yapabildiğin her şeyi yapıp ailelerin karşısına öle çıkmak..bölece 1-2 ay içnde evlenilebilir ve nişanlılık çook kısa sürer
off artık bi bitse yaa..evlensek de tatile gitsek yaaa
evettatlım antalya :) çıkıcaz tanıdık kesin :)) zaten bence ananeler kesin tanıolardır birbirlerini eski bizimkiler baya acıbadem h.paşa tarafında :))
canım yaa bişi sorcam ben bu evlilik takvimini yapamadım..çıkmıo benimki..bütün talimatlara da uydum ama....
off artık bi bitse yaa..evlensek de tatile gitsek yaaa
h.paşadan eve dönüosam karakol sokağından diil de kırtasiyenin sokağından geliorum ya da tamircilerin oradan aradan :))))) ama ben sana bişi diim mi biz haftada bir de olsa kesin karşılaşıoruzdur :))))
bu arada bak evlilik hakkında konuşmayınca başka şeylerden bahsedince stresimiz de kalmıomuş :))))
sayılı gün çabuk geçer diyeceğim ama:)))) stresi de bizi bitirmeden bitse iyi olacak:)