- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- Konu Sahibi Queen of the North
bizde nisanliliktan once flort doneminde cok iyidik inanirmisiniz bi kez bile tartismamistik ama yuzukler takildi aradan 1 hafta gecti tartismalar basladi ve bu tartismalar dugune 1 hafta kala son buldu, oda esim yanima gelmisti demekki uzakliktan diyodum ama herkeste varmis normalmis demekki
nisanlilik donemini sorunsuz tartismasiz geciren cok arkadas gordum ve cok mutlular, ama ben iyi ki evlenmisim bu adamla diyemicem, hele ki su siralar hamilelikten dolayimi ne bilmiyom sinir oluyom ya gicik kocis
bizde 3 gun kala yuzuk aldık ve ılk kavgamız orda koptu taşlı yuzuk istedım ben alyansımı ondan koptu kıyamet en son ben bunu alcam sen ne dersen de aldım
haftasonu kiralık ev baktık. salı günü karar verdik tutalım orası güzel falan diye. dün tartışıyoruz zaten kan beynime sıçramış. diyorki daha ne yapayım farkında değilsin galiba ama evleneceğiz eve de karar verdik işte ne yapayım daha.
sanki ne yaptı daha her hazırlıkla bire bir ben ilgileniyorum sadece karar aşamasında olsun olmasın fikrini söylüyor o kadar. Allahım ya sanki tuğla taşıdı paşam evi kendisi yaptı. ya aklıma geldikçe sinir oluyorum.
ya ilk defa bişiy yapıyolar onada sıgınıyolar fikir fukaraları sssccc benım kı hala halılara taktı bılıyomusun fazla diyo ınatla bırde bızımkılerın yanında tartıstık en son dedim ki yüzüğü kafana fırlatmadan sussan ii olur şimdi konusmuyoruz amaaan tın tın yani