Evlilik stresi nasıl geçecek

benimde evlenmeye 7 ay kaldı saçma sapan seyler için tartısmaya basladık bile elimden geldigince kırmamaya çalısıyorum bu günler çabuk geçicek insallah.. normalde tadını çıkarmak gerek ama bi stres kaplıyor insanı bu süreçte

pek rahat rahat evlenen olmuyo galıba streslı oluyo bu donemler,sonra cıcım ayları baslıyo bakarsın ekyfıne tatlım:KK71:

Evlilik güzel kızlar cicim aylarıda güzel.Biz eşimle salonumuz büyüktü hadi boğuşalım deyip boğuşurduk onunla ayy özledim yaa gelsede gene boğuşsak.Sizlerinde böyle olucak unutacaksınız bu stresli zamanları..

Nisanlilik döneminde bu cok normal,eminim cogu kiside var bu tartismalar..
Maddi zorluklar, gelecek endisesi, aileden kopma gibi sIkIntILar,
hepsi üstüne üstüne geliyor iki taraf icin..
Sabirli olmak cok zor, ama bu günleri atlatip rahat edecegin
günleri düsünmelisin..

bende nişanlaıyım evliliğe daha 2 yıl var ama yinede tartışmalar oluyo nişanlanmadan önce herşey daha iyi idi tartışmıyorduk şmdi en ufak birşey için bile tartışır duruma geldik ama yinede öyle büyütülecek tartışmalar değil

vayy be bende tam sinirimden ne yapsam diye öyle boş boş konudan konuya atlıyordum kiii burayı gördüm.... sinirimin nedeni ise nişanlım olan odunla tartışmış olmamız.. bende nişanlıyım ve 5 ay sonra düğünümüz var. ama bilemiyorum yaaaaniii.... :KK59::KK59:

evlilik stresi var ama bende değil nişanlımda..
maddi sıkıntılar bunlatıyor,iş ortamı sıkıyor bir de evlenecek olma sıkıntısı geriyor ve bana patlıyor bazen..
normalde kızmayacağı şeylere köpürüyor..
ben aslında sakinim yani tartışma çıkarmam..
zaten huyumdur alttan alırım susarım :)

yani bende şu an evlilik stresinden ziyade mezuniyet stresi var..altta ders bırakır mıyım geçer miyim diye..
ama bazen esiyorlar evlenmekten korkuyor gibi oluyorum da anlık şeyler geçiyor.. :KK69:
ben rahatım da nişanlım yaşıyor bu stresi :KK69:

kızlar dene sevgiliyken iyisinizde nişanlanınca sorunlar başlıo
neler yaşadığınızı yazarmısınız ne gibi konular mesela
canım sen nişanlandığına pişmanmısın
keşke her engeli kaldırıp 1-2 aylığına nişanlansak daha ii olur dedinmi hiç

dök içinide rahatla canım sende

ay evet anlatiim kızlar anlatacak kimse olmayınca dahada sıkılıyor insan..
şimdi bunun bi arkadaşı var, o çocuktan neffffrettt ediyorum ama neffret ediyorum yaani. böyle gıcık biri olamaz.. biz nişanlımla birlikteyken sürekli arar durur, saçma sapan şeyler sorar nişanlıma, o benimle birlikte olduğunu söylesede patt 5 dak sonra yine arar falan, bide utanmadan yaa lemlem ne zaman gidiyo evine ya onu gönderde yanıma gelsende film izlesek falan der, ki onun en canalıcı noktasınnda bu olduğunu bildiği için, tam onun zevkinde güzel bi film ismi söylerki benimki dayanamayıp beni eve göndersin onun yanına koşsun diye.. bu dediğim çocuk erkek haa yanlış anlamayın ama gerçi ben şüpheliyim erkek olduğundanda neyseeee... işte bugünde mobilya bakacaktık akşam iş çıkışı, gerçi ben nişanlıma söylememiştim ama işyeri benm yolumun üstü olduğu için her akşam mutlaka yanına uğrarım birlikte biraz yürürüz falan. bugünde akşam çıkışta telde konuşuyorduk dedim bi mobilyacı var oraya gidelim, yok dedi akşam bora gelecek onla biyerlere gidecez... ben tabiii kıyameti kopardım kapattım teli suratına, sonra yine dayanamadım aradım nere gideceksiniz dedim. söylersem kırk tane yorum yaparsın dedi söylemedi bile, bende gururuma yediremediğim için çok ısrar edemedim bide dedim o öküz arkadaşın yanından gidene kadar beni arama... şimdi meraktan çatlasamda arayıp soramıyorum telimide kapattım, aradımı aramadımıda bilmiyorum. ama o söylediğim laf işine gelmiştir aramazda biliyorum... off neyse kusura bakmayın çok yazdım... ama rahatladım biraz sankii..

ahh lemlem ne kadar doluymuşsun sen..
benim nişanlımın da öyle bir arkadaşı var ama nişanlandığımzdan beri arayıp sormaz benleyken şükür..
hem nişanlımda ters davrandı birkaç kez benleyken arayıp lafı uzattığında..
sana ayıracağı vakitle ona ayıracağı vakti ayarlamalı yani..
ne senden geçsin ne ondan yani..
canım ya üzülme yeni mi nişanlandınız ?

canım o stres düğündeki ilk dansını yapana kadar geçmiyor emin ol. sonrası güzel olur inş önemli olan evlilk kısmı. ama bu dönemde olanlar da insanın içinde hep ukte olarak kalıyor.dilerim fazla yara almadan atlatırsınız.

kızlar dene sevgiliyken iyisinizde nişanlanınca sorunlar başlıo
neler yaşadığınızı yazarmısınız ne gibi konular mesela
canım sen nişanlandığına pişmanmısın
keşke her engeli kaldırıp 1-2 aylığına nişanlansak daha ii olur dedinmi hiç

nişanlı olmak sevgili olmaktan çok çok daha iyi ama daha ciddi olduğu için bazı şeylere dikkat etmen gerektiğini düşünüyorsun her iki tarafta ileri ile ilgili planlar yapıyo ev kuracaksın eşya gerekli fln filan derken kasılıyorsun stres altında kalıyorsun ve ister istemez ufak tefek tartışmalar oluyo ama dediğim gbi sevgili olmaktan çok daha fazla güzel nişanlı olmak

ahh lemlem ne kadar doluymuşsun sen..
benim nişanlımın da öyle bir arkadaşı var ama nişanlandığımzdan beri arayıp sormaz benleyken şükür..
hem nişanlımda ters davrandı birkaç kez benleyken arayıp lafı uzattığında..
sana ayıracağı vakitle ona ayıracağı vakti ayarlamalı yani..
ne senden geçsin ne ondan yani..
canım ya üzülme yeni mi nişanlandınız ?

ben kaç defa söyledim, biraz ters davran anlasın dedim ama bana onu savunuyor.. onun kötü bir niyeti yok diyor çok iyi arkadaşım diyor. ben daha da sinir oluyorum, en sonunda dedimki bundan sonra onunla ilgili hiçbirşey anlatma onun adının bile geçmesini istemiyorum dedim, arayacak falan olursa yada ben yanındayken onla ilgili bişey olursa bana yalan söyle razıyım ama onunla ne yaptığınızı falan sakın anlatma dedim..

bu arada konu sahibi arkadaş, sende kusura bakma olurmu sen derdini paylaşmıssın ben de nasıl biriktirmişsem ilaç gibi geldi birden burayı görmüş olmam.. :KK25:

ay evet anlatiim kızlar anlatacak kimse olmayınca dahada sıkılıyor insan..
şimdi bunun bi arkadaşı var, o çocuktan neffffrettt ediyorum ama neffret ediyorum yaani. böyle gıcık biri olamaz.. biz nişanlımla birlikteyken sürekli arar durur, saçma sapan şeyler sorar nişanlıma, o benimle birlikte olduğunu söylesede patt 5 dak sonra yine arar falan, bide utanmadan yaa lemlem ne zaman gidiyo evine ya onu gönderde yanıma gelsende film izlesek falan der, ki onun en canalıcı noktasınnda bu olduğunu bildiği için, tam onun zevkinde güzel bi film ismi söylerki benimki dayanamayıp beni eve göndersin onun yanına koşsun diye.. bu dediğim çocuk erkek haa yanlış anlamayın ama gerçi ben şüpheliyim erkek olduğundanda neyseeee... işte bugünde mobilya bakacaktık akşam iş çıkışı, gerçi ben nişanlıma söylememiştim ama işyeri benm yolumun üstü olduğu için her akşam mutlaka yanına uğrarım birlikte biraz yürürüz falan. bugünde akşam çıkışta telde konuşuyorduk dedim bi mobilyacı var oraya gidelim, yok dedi akşam bora gelecek onla biyerlere gidecez... ben tabiii kıyameti kopardım kapattım teli suratına, sonra yine dayanamadım aradım nere gideceksiniz dedim. söylersem kırk tane yorum yaparsın dedi söylemedi bile, bende gururuma yediremediğim için çok ısrar edemedim bide dedim o öküz arkadaşın yanından gidene kadar beni arama... şimdi meraktan çatlasamda arayıp soramıyorum telimide kapattım, aradımı aramadımıda bilmiyorum. ama o söylediğim laf işine gelmiştir aramazda biliyorum... off neyse kusura bakmayın çok yazdım... ama rahatladım biraz sankii..

yani bu kadarı sacmalık hey allahım biraz düşünce olsa öyle davranmaz zaten senınkınınde kalkıp ona uyması ayrı bi dert zaten arkadaşları bizden önce gelıyo benımkıde yaptı vaktı zmanında ama aldı boyunun ölçüsünü

canım o stres düğündeki ilk dansını yapana kadar geçmiyor emin ol. sonrası güzel olur inş önemli olan evlilk kısmı. ama bu dönemde olanlar da insanın içinde hep ukte olarak kalıyor.dilerim fazla yara almadan atlatırsınız.

en güzel denebilecek dönemlerimiz kavga gürültüyle gecıyo ne kadar güzel dimi

ben kaç defa söyledim, biraz ters davran anlasın dedim ama bana onu savunuyor.. onun kötü bir niyeti yok diyor çok iyi arkadaşım diyor. ben daha da sinir oluyorum, en sonunda dedimki bundan sonra onunla ilgili hiçbirşey anlatma onun adının bile geçmesini istemiyorum dedim, arayacak falan olursa yada ben yanındayken onla ilgili bişey olursa bana yalan söyle razıyım ama onunla ne yaptığınızı falan sakın anlatma dedim..

bu arada konu sahibi arkadaş, sende kusura bakma olurmu sen derdini paylaşmıssın ben de nasıl biriktirmişsem ilaç gibi geldi birden burayı görmüş olmam.. :KK25:

ay sacmalama canım ne alakası var herkes rahatlasın işte ben yazdım okudukca rahatlıyorum demekkı sorun bende degılmıs dıyorum herkes bu sıkıntıları yasadıgına göre

ha ha savulun ben geldim.
ya bu akşam acayip gergin, depresif, stresli ve düşünceliyim.
akşam işten çıktığımdan beridir düşünüp duruyorum acaba evlilik için doğru kararı verdim mi diye.
nişanlımı çok seviyorum, aşığım:)
bir de hiç suçu olmayan insanlara patlıyorum işte ve evde.
biz nişanlımla 6 yıldız birlikteyiz hiç kavga etmedik hatta tartışma bile olmazdı ama 23ocakta nişanlandık o gün bu gündürr bize birşeyler oldu sanki. nişanlandık heme düğün hazırlığına başladık koşuşuturmaca, hazırlıklar çok yoruyor sanırım. 3ay sonra düğünümüz var bir an önce flört dönemlerimize geri dönmek istiyorummmmmm

yeni olayımız ben işe gidince değişiyomusum tavır alıyomusum ona karşı sürekli bi nefretim küçük görmem varmıs gelde deli olma şimdi .....!bunu böyle anlamasının sebebıde tlf neden acmıyomusum sanki şuan çalıştıgımı bilmiyomus gibi ay ben valla sıyırdım sıyırcam babam kzıım evlenme dese 1 dk düşünmicem bu kadar da insanın üzerine gelinmez ki canım

yeni olayımız ben işe gidince değişiyomusum tavır alıyomusum ona karşı sürekli bi nefretim küçük görmem varmıs gelde deli olma şimdi .....!bunu böyle anlamasının sebebıde tlf neden acmıyomusum sanki şuan çalıştıgımı bilmiyomus gibi ay ben valla sıyırdım sıyırcam babam kzıım evlenme dese 1 dk düşünmicem bu kadar da insanın üzerine gelinmez ki canım

Allahım hepsi deli bunların. akşamki tartışma sebebimiz işte. saat 6 gibi aradı beni işlerimin en yoğun olduğu saat zaten ben seni arayacağım sonra dedim, yok kapatmıyor biraz konuşalım sesimi duycakmış. bende sinirlendim ama sakince sonra ararım diyip kapattım. sonrada arayınca bana tavır yaptı. zaten yarım saat sonra çıkıcam işten o zaman rahat rahat konuşuruz. anlamıyor ya anlamıyor. durduk yerde bütün akşamım berbat oldu.

bu evlilik stresi sadece bayanlarda mı oluyor ya
yoksa biz detaycı olduğumuz için takılıp kalıyormuyuz, abartıyormuyuz
bilemiyorum yani:)

X