Ne ne ne ne.. tek cikmana izin mi vermiyor?
Bana bunu kaynanam yapti, o günü esime ne ne nee dedim yalniz cikmama karisiyomuymus dedim o an üzerimdeki pjamalarla sokaga attim kendimi, kareli pjama altimla aksam yedide yürüyüse ciktim kayinpederle görümceye yakalandim. Esimi sordular evde dedim yürümeye devam ettim. Bu da böyle bir animdir. Ha böyle atarlilik yaptim ama yine de cok cektirdi kayinvalide kisisi o ayri.
Spor salonuna yazil, araba alsin öyle git. O olmuyorsa bu olsun.
Ayrica ben evde plates yaparak da sekillendirmistim kendimi. Ama bir yürüyüs lazim sana yine de.
Hayat tarzini degistirmeden malesef bu böyle devam eder, seksene kadar gelip yilda birkac kez aclik diyetleri girip verdigin kiloyu yoyo gibi geri alirsin.
Iki cocuk dogurdum 158 boyum, kilom su an 53 54 olmasi lazim. Bunu da yüyüse borcluyum. Tavsiye ederim. Kilo almaya müsaitim yemek yemekten asla vezgecemiyorum bu yüzden sürekli hareket halinde olup bu durumu dengeliyorum.
Esim illa ki yalniz cikinca bazen tedirgin oluyor cok güzel oldugumdan mütevelit
Telefonu aliyorum hep kullandigim olu kullaniyorum, sansliyim ki evime yakin yürüyüs yolu var. Bu sekilde.
Spor sart, ama birkac aylik degil, hayat tarzi olarak.