- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- Konu Sahibi Deliidivane
Bende evlenmeden önce diyetle 110dan 83 kiloya düşmüştüm ama yaşadığım bazı kötü şeyler yüzünden 2 ayda 10 kilo aldım :) ama benimki tamamen sinirden üzüntüden gidip buzdolabı ile kanka olmamdan oldu yemeseydim diyorum ama yedim pişmanım :) şimdi de kilo vermeye uğraşıyorum. eğer pilav makarna ekmek abur cubur gibi şeyleri yemeyi bırakırsan onların yerine yulaf yoğurt sebze meyve getırırsen ve bol bol su içersen kılolar gıdecek. Ben şuan yoğurda yulaf katıp yıyorum sabah oglen aksam yesıl cay bol su ıcıyorum ve dun corba ıcım dedım hamur kızartması yıyım dedım 1 tane yedım hemen rahatsız oldum mide alışıyor kolay adapte oluyor yeterkı sen sağlıklı seyler gönder ona karşılığını veriyor. Ve benım cok memnun kaldıgım yoğurt kürü bunu da uygulamak gercekten etkılı 1 kase yogurdun ıcıne zerdecal zencefıl ve tarcın hepsinden 1er çay kaşığı ekleyıp uyumadan 2 saat once yenmesı gerekıyor ardından bol su ıcılecek yag yakıyor.Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?