Ailesinin buldugu kızla evlenmek istemiyor ama hergün evde kavga çıkıyormusSizinle evlenmek mi istemiyor? İstemedigi ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesinin buldugu kızla evlenmek istemiyor ama hergün evde kavga çıkıyormusSizinle evlenmek mi istemiyor? İstemedigi ne?
Amin rabbim onun şefaat inde hepimizi nail etsinCanım allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun
Kararsızlık yaşıyor işteUzaklasmak için sebeb arıyorsa neden daha bana ulasmaya calişiyorki
Vallah bu insanda benim için öyledi o tip insanalar ay ne itici tip derdim sevdimEsimle evlenene kadar kadere inanmazdim. Insanin elinde saniyordum. Ama esim benim icin aklimin kosesinde olma ihtimali olmayan biriydi. Ve bir anda ona dogru akti her sey kendimi onunla evli buldum ara ara hala bakip biz evlendik mi diyorum hala inanilir gibi gelmiyor
Yani duruma böyle bakinca arkadasa katiliyorumHı anladım, 29 yasındakı sizinle sevgili olan adamı ailesi baskasıyla evlensin diye zorluyor
Bu da klasik embesil erkek yalanı.
Buna inanmayı bıraksak keske.
Ben once genel Bı soru sandım diger yorumlara verdıgı cevapları gorunce anladım durumuYani duruma böyle bakinca arkadasa katiliyorum
Esim benle evlenmek icin yillarca bekledi ve yillarca ugrasti canim. Erkek arkadasinin cabasi önemliVallah bu insanda benim için öyledi o tip insanalar ay ne itici tip derdim sevdim
Ben deBen once genel Bı soru sandım diger yorumlara verdıgı cevapları gorunce anladım durumu
Erkek arkadas ayrılmak istiyor muhtemelen bir Kac sene oyaladı konu sahibini beddua almamak ıcın de bu embesil yalana sıgındı.Esim benle evlenmek icin yillarca bekledi ve yillarca ugrasti canim. Erkek arkadasinin cabasi önemli
Biraz kader biraz kendi caban tabiki mesela ben eşimle çok severek evlendim ve ilk ailemle tanistirdigimda herkes karşı çıktı olmaz dedi kimse istemedi evlenmemziama biz direttik belki o an vazgecseydik şu an bu o kadar mutlu olamazdikBu aralar kafam çok karışık.. Herşey nasip kismet diyorum ama bir taraftan içim içimi yiyor.. Anne rahmine düştüğünde yazılırmıs kader alnına... İnsanın hayatında değişmeyen 3 şey varmış.. Doğum tarihi, ölüm tarihi ve evleneceği kişi. Dua’la hayatındaki şeyleri değiştirebilirmişsin ama bu 3 şey değiştiremezmişsiniz. Ama “Allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez." Derler... Bunlada Duanın kadere etkisi var demek.
sevdiğim insani ailesi zorluyorki başkasıla evlenmesi için... Akışına biraksam belki olmaz demesem “biz her insanin kaderini kendi çabasına bağlı kildik” ayeti geliyor aklıma.. kader deyip köseye cekilsem olmıcak savaşsam olmıcak
Allah mutlulugunu bozmasın sag salım evladını kucagına almayı nasip etsinBiraz kader biraz kendi caban tabiki mesela ben eşimle çok severek evlendim ve ilk ailemle tanistirdigimda herkes karşı çıktı olmaz dedi kimse istemedi evlenmemziama biz direttik belki o an vazgecseydik şu an bu o kadar mutlu olamazdik