allah senı ıslah etsın dıyenlerı bence de ıslah etsın cunku ınsanlar bırbırıne saygı duymak zorundaCart curt. Her şeye bir kılıf. Çok inanırdım önce böyle şeylere artık inanmıyorum. Ama yıllardır gelişen bir refleksle yine de zor anda dua ediyorum. Ne bileyim kader diyorum ama içime sinmiyor. Hayat cok acımasız ve hiç adil değil. İnsanoğlu sığınmak için çeşitli yollar aramış inançlar edinmiş. Kimisi öküze tapmış kimisi puta. Kimisi yoga yapmış rahatlamış. Bizler de bulunduğumuz coğrafya itibariyle bu inançla beslenmişiz. Ama insan Bi durup dışarıdan bakınca çokta gerçekçi gelmiyor ve bir yerde tatmin etmiyor.
Neden diyorsun? Bunları sorunca dinsiz hayırsız kötü kaka pis oluyorsun. Umuyorum bu konuda ki gel gitlerimden kurtulurum. Düze çıkarım.
Şimdi gelir Allah seni ıslah etsin yorumları. Siz inanıyorsunuz bacılar ben değil sizi ıslah etsin.
ınege tapanada puta da herkesın yasantısı kendıne sonucta. kımse kımseye zarar vermedıkten sonra ısterse kaktüse tapsın banane benım ıcın onemlı olan ınsanın nıyetı