böyle düşünme canım
evliyken yapmamış.
Aradımı? Yada bi mesaj falan attımı?
o zaman kıza diyelim ki. arkadaşım sen aldatılmışsın boşan öyle mi. bu kadar kolay mı bu kelime...
aman ya bu erkeklerin uçkuru düşüklüğü hep kadınların başına patlıyor. Onlara bir şey olmuyor.
Eşin senin yumuşayacağını biliyor zaten. Suçluluk psikolojisiyle sesi de çıkmaz bir süre.
Sen yaşadığın yaşayacağın stresle kalacaksın ona hazır ol.
Bence de sağlıklı düşünemiyorsun o sitede yazışıp bir şey elde edemezsin. O eşinin kendi ayıbı sen buna ortak olma.
Seni kaybetme korkusu yaşatmadan bu konuyu kapatma. Evlilik veya sevgililik farketmez aldatma aldatmadır.
benmi tuaf bir insanım yoksa sizmi bayan bilemedim?
Rumuzunun gibi hayata pembe bakıyorsunuz sanırım
"çok güzel bir evlilik teklifi almıştım ailesiyle tanışmıştım iş ciddiye binmişti " diyor konu sahibi. Sende çıkmış eşinin yerinde olsam seni bırakırdım diyorsun.eşi ne hakla onu bırakır. Evlilik tepklifi ettiği sırada başkasıylada kırıştırıdığını eşi yakaladığı içinmi bırakacak?
Konu sahibi arkadaşım. Evliliğinizde mutluluklar dilerim.. Inşallah toparlarsınız..
çok zor bir durumda kalmışsın gerçekten bu durumda ne yapman gerektiğine kendin karar verirsin iyi, ama bunu o zaman yaptıysa ileri ki zamanlarda evliliğiniz eskidiğinde neden yapmasın? Bu soru işareti hep benim aklımda kalırdı ama siz eğer böyle düşünmem unuturum bi süre sonra özür diler olay kapanır derseniz evliyken olmadığı için affedebilirsiniz de. Bu biraz da sizin eşinize olan güveninize kalmış. En doğru kararı verir mutlu olursunuz inşallah, kadınlar hiç böyle bir muameleyi hak etmiyor ama naparsınız erkek işte
zaten evlendıgımızden bu yana aldatmadım demiş ya..
Sevgiliyken affetmemiş..
aldatılmanın evlılık öncesı ve sonrası mı varmış..
ee burda gün içinde kac konu açılıyor sevgılısının aldattığına dair..
hepsine olsun evlenene kadar,görmezden gel..
köprüyü gecene kadar ayıya dayı de mı dıyek?
yazışmadım üye oldum 10 dk sonra üyeliği iptal etmek istedim ama edemedim sonra kapattım öyle. Intikan için bile olsa yapamam ki seviyorum çünkü içimden gelmez
Varmış canım baksana. Konuya yorum yapanların %70i ama evliyken bir şey yapmamış ki kocişin kafasında.
ona şaşırdım gerçekten..biriyle nişanlıyken, sözlüyken, çıkarken adam kızkarla görüşrürse çıkarsa beraber olursa demekki yok canım evli değiliz o yüzden yapar, bu aldatmaya girmez diyeceğiz.Varmış canım baksana. Konuya yorum yapanların %70i ama evliyken bir şey yapmamış ki kocişin kafasında.
Varmış canım baksana. Konuya yorum yapanların %70i ama evliyken bir şey yapmamış ki kocişin kafasında.
ettiller. bakınız geri sayfalara..PEKİ BOŞANSINLAR ÖYLE Mİ.. BU MU ÇÖZÜM..
kimse sevgiliyken aldatılmanın meşru olduğunu iddia etmedi.
şuan evlililer. boşanmadan çözümü mümkün olan bir konudur.
adı aldatılma değildir yaşanılan şeyin..
ettiller. Bkzn geri sayfalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?