Evlilik sitesi

ben eşimden önceki ciddi ilişkimde de aldatıldım zaten erkelere karşı genel bir güvensizliğim vardı bu da tuz biber oldu. güvensizlik çok büyük bir sorun

öyle canım benim...bak sana bi arkadaş tavsiyesi, bizde çok işe yaradı bu..
ben o olaylardan sonra aylarca eşime karşı güvensizliğimden ötürü bi kaç güne bir sürekli ağlama krizi yaşadım..sonrasında dedim eşime: bu şekilde olmıcak ben artık sana güvenmeyi gerçekten istiyorum yoksa bu evliliğin geleceğini göremiyorum..görüyosun aklıma sürekli geliyo yaptığın ve atlatamıyorum acaba bi psikoloğa mı gitsek?
o da başta istemedi, malum foyası ortaya çıkacak, sonra baktı ben artık eriyorum ve onu sevemiyorum, kabul etti..
Psikolog bize çok iyi geldi..yani aile terapisti..hem beni hem onu ayrı ayrı dinledi ondan sonra ikimizde de ciddi gelişme oldu..
eşim kendine güveneceğim şartları sağladı..
şuan hala içimde etkisi tam sönmedi ama, en azından daha huzurluyuz ve kendimi daha güçlü hissediyorum...
güçlü olduğumu ve herhangi bi falsosunda geri dönüşü olmadığını bilen eşim şuan diken üstünde...
herhangi bir dikkatsizliğinde hemen kriz numarası yapıyorum, tırsıyo..:)) her dediğimi yapıyo, nazımı oynuyo..
zaten böyle olmasaydı şutlamıştım çoktan...
inşallah sen de atlatırsın canım..
gelişmelerden haberdar et beni, mutluluklar :))

ah şu erkekler,
macera peşinde koşmaktan yuvalarına zaman ayıramıyorlar.

ben boyle konulara pek cvp yazmıyorum cunku cok uzuluyorum empatı yapıyorum canım arkadasım Allah yardımcın olsun umarım eşine tekrar guvenebılırsın ayrılsan bı dert ayrılmasan bı dert Allah yardımcın olsun..

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini dinleyeceğim gelişmelerden haberdar ederim mutlaka

bu yaptığı hiç hoş değil . siz sevgiliyken mi yaptı yoksa tanışma aşamasındayken mi?

psikolog fikri iyi bence de

İlişkinin 4. ayında başka birine ben evlilik düşünmüyorum var mısın diye yazmak nedir yahu
Muhtemelen sizle evlilik planları kurarken bir yandan da geçici ilişki yaşayabileceğini düşünmüş...

İlişkinin 4. ayında başka birine ben evlilik düşünmüyorum var mısın diye yazmak nedir yahu
Muhtemelen sizle evlilik planları kurarken bir yandan da geçici ilişki yaşayabileceğini düşünmüş...

erkekleri anlamanın imkanı yok ki amaç neydi bilmiyorum zorla da evlendirmedim ki madem macera peşinde koşacaktı niye evlendi anlamadım

Son düzenleme:
erkekleri anlamanın imkanı yok ki amaç neydi bilmiyorum zorla da evlendirmedim ki maden macera peşinde koşacaktı niye evlendi anlamadım

erkeklerde maalesef evlenilecek/eğlenilecek kız ayrımı yapmak gibi geri bir zihniyet var. sizin iyi bir eş olacağını düşünürken diğer yandan eğlence fena da olmaz demiştir. ama karşı taraf kabul etmemiş.

Sinir bozucu bir durum tabi takılmak istemiş adam. Bence zamanla geçer Allah daha kötüsünden korusun.

Konunu ara ara okuyorum , çok can sıkıcı ve zor bir durum .
Tek iyi nokta evliyken yazışmamış olması . Belki evlenmeden evvel son kez çapkınlık yapayım dedi . Ne düşündü bilemiyorum ama senin nasıl bir yol çizeceğini merak ediyorum . Umarım hakkında en hayırlısı olur .

nasıl bir yol cizeceğimi bilmiyorum boşanmaktan korkuyorum arkadaşların tavsiyelerini uygulayamamaktan hemen affetmekten korkuyorum çok karışık duygular içindeyim.

nasıl bir yol cizeceğimi bilmiyorum boşanmaktan korkuyorum arkadaşların tavsiyelerini uygulayamamaktan hemen affetmekten korkuyorum çok karışık duygular içindeyim.

Bence boşanma ama ne kadar üzülüp kırıldığını , yaşadığın hayal kırıklığını hissetmesini ve anlamasını sağlaman gerek.
Yıkılan güveninin yerine gelmesi artık eşinin elinde , bunun farkına varmalı , çaba sarfetmeli .

Nişanlıymışsınız o dönem , belki o zaman öğrensen düşüncelerim farklı olabilirdi.
Şuan da evlisin ve olay evlenmeden önce gerçekleşmiş . Bu nedenle evliliğiniz bir şansı daha hak ediyor bence .Zamanla her şey yolu girer ama biraz zaman tanı kendinize .

Son düzenleme:

bence boşanmaya kadar götürecek bişey değil, hemen affetme ama bitirecek cümleler de kurma..

konuşma onunla bi süre, o kendini affettirmeye çalışsın biraz çaba harcasın bakalım.

son durum ne canım:26:

dün akşam konuşma fırsatı bulduk ancak. dün istirahatli idi ben işteydim öğlen yemeğine geleceğim diye sofra hazırlamış çiçek almış benimde aniden araziye çıkmam gerekti eve gelmedim haberde vermedim çünkü eve gelip gelmeyeceğini bilmiyordum. neyse beni beklemiş gelmeyince aramış telim çekmiyormuş iş yerime gitmiş tabi öğle arası kapılar kilitli camdan odama bakarken iş arkadaşım görmüş söylemiş falan. neyse akşam eve geldim yüz vermedim ağlamaya başladı içimde ne varsa söyledim ne kadar kırıldığımı üzüldüğümü artık ona güvenmekte zorluk çektiğimi falan. ısrarla ben yapsam ne yapardın diye sordum ayrılmazdım dedi ama yemedim. o kadar soğuk kanlıydım ki şaşırdım normalde çok sulu gözlü biriyimdir ama 1 damla yaş akmadı gözümden. neyse şimdi aramız çok soğuk. gece görev icabı başka şehre gitti. ne aradım ne sordum. bir süre böyle devam edecek.

öfkeli kızgın olunca agla gibi bi huyda ortadan kalkıyo biz duygusallar hatunlarda.
hiç adım atma. bırak ugraşsın dursun. bakalım daha neler yapıcak seni kaybetmeme ugruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…