- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
doğru fakt böyle olması gerekioHerkes kendi gücüne göre düğün yapar.
selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
herşeiy biz mi yapcaz diolarAileniz mekani tutsun
Niye hanımefendi?doğru fakt böyle olması gerekio
öyle olması gerekiyorsa, kocayı siz seçmişsiniz. Daha zenginini seçseydinizdoğru fakt böyle olması gerekio
o zamanda ezmek gibi olurDüğün erkeğe ait, siz gidin kına gecesinde yapın o dediğinizi. Adamların gücü yoksa ne yapacaklar
herşeiy biz mi yapcaz diolar
karşı tarafın durumu var ama ne düşünüolar bilmioruz
sanmıorumAileniz illaha söyle böyle olucak diye tutturuyorsa ve karsi tarafin bunu karsilayacak gücü yoksa evet yapacaklar
senin durumunu gördüler ona göre ylla çksalardı diyolarİnsanların maddi gücü yoksa nasıl bir düğüne o kadar para harcasınlar söyler misiniz? Ya zengin birini bulacaksınız ya bu düğüne razı olacaksınız ya da sizin aileniz düğünün masraflarını ödeyecek. Onu da karşı taraf kabul eder mi bilmem.
sanmıorum
hiç konuşmadıkNisanliniza sormadiniz mi?