Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

akil alir gibi degil dimi konu sahibide onlarla dura dura aklini mantigini yitirmis
Evet ya okuduklarima inanamadim
Okuyor calisiyor elinin altinda imkanlari var ailesi var hala bu adamla evli
Bu kadar da kocam kocam duskunlugu olmaz insaf ya

ya hırsımı alamadım yazıcam hala.

bu adam senin annene el kaldırmış ya. hayır ben anlamıyorum konunun herhangi bi yerinde boşanma lafı bişe geçmemiş. anan baban da mı bi dur kızım demiyolar sana. yazık günah ya.

bence toplu delirme

Bosan fazla soze gerek yok.
adamda evlilik sorumlulugu yok.sizi sahiplenmemis evi kendi evi hibi gormuyor.

ya hırsımı alamadım yazıcam hala.

bu adam senin annene el kaldırmış ya. hayır ben anlamıyorum konunun herhangi bi yerinde boşanma lafı bişe geçmemiş. anan baban da mı bi dur kızım demiyolar sana. yazık günah ya.
Anneainemi el kaldirmia.kobu cok uzundu sonuna dogru okumadim:eek:

yemek konusuna gelene kadar yazıyı okuyunca bi erkek yazdı sandım ordan sonrasını okumadım zaten. ne bu yaa annem gibi yemek yap öyle takıl falan. vallahi iyi sabır varmış

O adamla aynı evi paylasman için tek bir sebep bile yok yerine olsam bukadar bile cekmezdim boşanmak zor bir süreç ama bunu kaldirman lazım cocukda yok ortada kendine olan güvenin bile bitmiş lütfen sayginin bittiği yerde evlilik biter

Annem ve babam, yapma etme sen bu adamla evlenirsen...

Buradan sonrasını okumadim.

Fazla merhametten , fazla iyilikten maraz doğar derler.
Kendi isin varsa boşanma diye bir ihtimal var.

milllete boşan boşan diye telkin vermem ama bir insan bu kadar kendini nasıl ezdirir ki?
Hatta kocan seni boşasın diyecem de adam etinden sütünden hatta kemiğinden yararlanmış ne diye boşasın.

çok haklısın kuzum çocuk kesinlikle bu talihsiz evliliği kurtarır :KK66:

valla ben yorumumda kır dizini otur kocandır dedim. İsterse beni dikkate alsın. Hatta çocuk da doğurmalı bu adama, en az 2. Ne o öyle evini bırakıp anana gitmeler kızım? boş bırakma kocacığını. Aaaa tabi olur bunlar yoksa
Walla istediği yorumu yapmışsınız boşanmakla alakalı bişey demediği için bizim yorumumuzu dikkate alıcağını zannetmiyorum zaten

Yorumlar için sagolun .biraz toparlanip gerekeni yapicam merak etmeyin.Tüm bunlari benim gibi mutlaka söz nisan aşamasında olanlar vardır ve aynı olayları yaşıyorlarsa ibret olsun diye yazdım bir kere verilen taviz devamı da çok ağır geliyor evlilik istemiyorsa veya bir şeyleri geciktiriyorlarsa arkanıza bakmadan kaçın arkadaşlar. Sonu çok vahim oluyor ..Erkekler de eğer ana kuzusu veya daha ağır semptomlar varsa lutfen ilişkinizi sürdürmeyin...

Yorumlar için sagolun .biraz toparlanip gerekeni yapicam merak etmeyin.Tüm bunlari benim gibi mutlaka söz nisan aşamasında olanlar vardır ve aynı olayları yaşıyorlarsa ibret olsun diye yazdım bir kere verilen taviz devamı da çok ağır geliyor evlilik istemiyorsa veya bir şeyleri geciktiriyorlarsa arkanıza bakmadan kaçın arkadaşlar. Sonu çok vahim oluyor ..Erkekler de eğer ana kuzusu veya daha ağır semptomlar varsa lutfen ilişkinizi sürdürmeyin...

Seni tebrik ediyorum. Zararın neresinden dönülse kardır. Bardağın dolu tarafından bak bu heriften iyi ki çocuğun yok.

Back
X