Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi de hala naapmaliyim diye mi soruyorsun?
Israrla bu adamla evli kalmak ve cocuk istemek niye? Aklinizdan zorunuz mu var? Tedaviliksiniz su an
Evet ya okuduklarima inanamadimakil alir gibi degil dimi konu sahibide onlarla dura dura aklini mantigini yitirmis
ya hırsımı alamadım yazıcam hala.
bu adam senin annene el kaldırmış ya. hayır ben anlamıyorum konunun herhangi bi yerinde boşanma lafı bişe geçmemiş. anan baban da mı bi dur kızım demiyolar sana. yazık günah ya.
Bence esiniz hasta.
Kendinize yazık etmeyin
Anneainemi el kaldirmia.kobu cok uzundu sonuna dogru okumadimya hırsımı alamadım yazıcam hala.
bu adam senin annene el kaldırmış ya. hayır ben anlamıyorum konunun herhangi bi yerinde boşanma lafı bişe geçmemiş. anan baban da mı bi dur kızım demiyolar sana. yazık günah ya.
Walla istediği yorumu yapmışsınız boşanmakla alakalı bişey demediği için bizim yorumumuzu dikkate alıcağını zannetmiyorum zatençok haklısın kuzum çocuk kesinlikle bu talihsiz evliliği kurtarır
valla ben yorumumda kır dizini otur kocandır dedim. İsterse beni dikkate alsın. Hatta çocuk da doğurmalı bu adama, en az 2. Ne o öyle evini bırakıp anana gitmeler kızım? boş bırakma kocacığını. Aaaa tabi olur bunlar yoksa
biri arkasına yaslanmış konuyu açmış bizi izliyor gibi hissediyorum kızlar
Yorumlar için sagolun .biraz toparlanip gerekeni yapicam merak etmeyin.Tüm bunlari benim gibi mutlaka söz nisan aşamasında olanlar vardır ve aynı olayları yaşıyorlarsa ibret olsun diye yazdım bir kere verilen taviz devamı da çok ağır geliyor evlilik istemiyorsa veya bir şeyleri geciktiriyorlarsa arkanıza bakmadan kaçın arkadaşlar. Sonu çok vahim oluyor ..Erkekler de eğer ana kuzusu veya daha ağır semptomlar varsa lutfen ilişkinizi sürdürmeyin...