hep ben yazardım başkalarına böyle canım .banada yazıldığını görünce içimi bi mutluluk kapladı.
Aminn canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinAayy ne güzel ya inş musmutlu olursun :) Rabbim pişmanlık vermesin :)
Benimde düğüne, şafak 287
Aminn canım teşekkür ederim güzel dileklerin için
var mı gelişmeleriniz var mı peki canım
1 ay içinde olucak yani hersey :)senin dügün zamanı yani kasım ayında askere gidip , mayıs haziran gibi gelcek inşaallah.
temmuz ayında da düğün :)
1 ay içinde olucak yani hersey :)
benimkide mayısta geleceği için aslında 2 aylık evli gibi olucam :)aynen :) sen 10aylık evliyken benim dügünüm de o zaman olcak :)
benimkide mayısta geleceği için aslında 2 aylık evli gibi olucam :)
bizde Allah ın izniyle nişanlım nikah için izne geldiğindegidip annemin alması gereken mobilyalara bakıp karar vericez canım . ama evi Nisanda tutucaz , ben de o zaman gidip işlem yaptırıcam.
bende 1 ay içinde herseyi halledicem yani :) nişanlım geldikten sonrada kayinvalidemlerle konuşucaz siz bize 10.000 lira verin biz gidelim mobilyalarımızı kendi zevkinize göre ayrı yerlerden alalım dicez. inşAllah hersey planladığımız gibi olur
sizde kirada mı oturacaksınız canım ?
Evet canım doğru anlamışsınaaa seninki askerde mi şimdi ? kasım ayında izne geldiginde mi nikahınız olcak? dogru mu anladım :)
biz iş dolayısıyla farklı bi şehirde olcaz yani mecburen kiradayız
Evet canım doğru anlamışsınmayısta da teskeresini alıcak Allah ın izniyle..Düğün yapmıycaz hemen geldiği gün evimize gidicez canım
olsun canım bak bizde kiraya çıkıcaz hem bence böylesi daha iyi bi kaç sene sonra evinizi alırsınız kendi zevkinizle yaptırırsınız her şeyini
en iyisini yapmışsınız canım evliyken daha zor oluyormuş .öyle diyorlarevi cok da dert etmiyorum aslında. insan sevdiğiyle olsun gerisi hallolur.
biz bi ara acaba dügün yapsak mı diye düşündük de evlendikten sonra asker yolu beklemek daha güç olur diye düşündük ailem de müsade etmedi. önce askere gitsin dediler
siz nikahtan sonra bi eve gitcekmisiniz, başbaşa ?
en iyisini yapmışsınız canım evliyken daha zor oluyormuş .öyle diyorlar
biz annemle olan problemlerimizden dolayı aniden karar verdik.öyle olunca hadi yıl donümümüze denk getirelim madem dedik
ayy keşke gitsek canım ama malesef tekrar tıpış tıpış anne evlerine dönücez akşam oluncadini nikahımız da teskeresini alıp gelince olucak.balayıda o zaman olucak.
bizde plan yaptık.persembe günü nikah, Cuma kimliklerimizi değiştiricez, Cumarteside izmir e gidip (yarım saat aramız) sabahtan akşam a kadar gezicez
gene ayrısınız yaniay ne zor şey şu ayrılık ya
malesef canım evlensek bile daha 5 ay kavuşamıcaz.ahh nasıl geçicek o aylar
Evet canım mayısta gitti mayısta gelicekaahh ahhh
uzun dönem dimi, ne zaman gitmişti askere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?