• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

2016 gelini olarakk zaman gecermiiiii kiiii :confused:
Herkese musmutlu bir evlilik hayatı diliyorumm :KK15:
350'den düşüp haftaya düğünü olacak olan biri olarak (nasipse) geçeeerrr diyorum :KK24:
Son 2 ayın nasıl nasıl geçtiğini anlamazsın hazırlıklarını sona bırakma şimdiden otur düşün kaşın :-) sonra geniş geniş bekle düğün gününü. ben hala eksik kovalıyorum hayırlısı bakalım yetişcem mi :confused:

350'den düşüp haftaya düğünü olacak olan biri olarak (nasipse) geçeeerrr diyorum :KK24:
Son 2 ayın nasıl nasıl geçtiğini anlamazsın hazırlıklarını sona bırakma şimdiden otur düşün kaşın :-) sonra geniş geniş bekle düğün gününü. ben hala eksik kovalıyorum hayırlısı bakalım yetişcem mi :confused:

Şimdi sizin yorumlarınızı okudukca zaten bır telaş sardı benı sormayın :) Ben ufaktan bişiler almaya baslıyım bariii ...
2. evlilik olunca benımkı neye nasıl baslasam ne yapsam bılemıoyrum arafta kaldım:KK43:

benm de 17 eylül kına 18 eylül nikah ama kaynanm burnumuzdan getiriyor kızlar nolur dua edin evlilikten korkmaya başladım bu kadın yüzünden

Konuyu açan arkadaş evlenmiş darısı bize ahahahaha :D

Back