• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

evi cok da dert etmiyorum aslında. insan sevdiğiyle olsun gerisi hallolur.
biz bi ara acaba dügün yapsak mı diye düşündük de evlendikten sonra asker yolu beklemek daha güç olur diye düşündük ailem de müsade etmedi. önce askere gitsin dediler :KK43:

siz nikahtan sonra bi eve gitcekmisiniz, başbaşa ? :KK53:
canııııım nişanlım dönmeden 1 gecede olsa otelde kalmaya karar verdik:KK8::KK71: 18 kasımda geri dönücek bizde 17 kasımda 1 gece izmirde kalalım dedik ertesi günde sevgili kocacığımı havalimanından geçirip geri dönücem :(

canııııım nişanlım dönmeden 1 gecede olsa otelde kalmaya karar verdik:KK8::KK71: 18 kasımda geri dönücek bizde 17 kasımda 1 gece izmirde kalalım dedik ertesi günde sevgili kocacığımı havalimanından geçirip geri dönücem :KK43:

Aaaayyyy ne güzel yiaaaa :KK73:kendiminkiymiş gibi sevindim valla :KK24:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
canııııım nişanlım dönmeden 1 gecede olsa otelde kalmaya karar verdik:KK8::KK71: 18 kasımda geri dönücek bizde 17 kasımda 1 gece izmirde kalalım dedik ertesi günde sevgili kocacığımı havalimanından geçirip geri dönücem :KK43:

Ama bi gece gecirip de ayrılması daha zor olur gibi sanki :KK64: bilemedim valla ama işin cok zor :rolleyes:

Aaaayyyy ne güzel yiaaaa :KK73:kendiminkiymiş gibi sevindim valla :KK24:
ayy senin sayende oldu birazda aslında :KK48:bizim aklımıza hiç gelmemişti otelde kalmak:KK53: düşündüm taşındım nişanlıma da anlattım o da çok mutlu oldu .. hep onu geldiğinde yalnızca benim karşılayıp , benim göndermemi istiyordu.
uçağı büyük ihtimalle geç geleceği için mecburen karşılamaya kayınvalidemlerle birlikte gidicez havalimanı na .. e bizde son gün böyle bişey yapalım madem dedik.:nazar::KK68:
Allah ne muradın varsa versin tez zamanda sevdiğine kavuştursun seni inşAllahhh AMİİİN :rolleyes:

ayy senin sayende oldu birazda aslında :KK48:bizim aklımıza hiç gelmemişti otelde kalmak:KK53: düşündüm taşındım nişanlıma da anlattım o da çok mutlu oldu .. hep onu geldiğinde yalnızca benim karşılayıp , benim göndermemi istiyordu.
uçağı büyük ihtimalle geç geleceği için mecburen karşılamaya kayınvalidemlerle birlikte gidicez havalimanı na .. e bizde son gün böyle bişey yapalım madem dedik.:nazar::KK68:
Allah ne muradın varsa versin tez zamanda sevdiğine kavuştursun seni inşAllahhh AMİİİN :rolleyes:

Allah gönlüne göre versin inş :) cok sevindim valla ama birazda kıskandım :(
benimde dügün ertelendi gün saymıyom artık :KK61::KK61::KK61::KK61:
görümce hanım hamile kalmış doğumu bizim dügüne denk geliyo diye temmuz 16sında olan dügün 6 agustosa kaydırıldı. yoksa katılamazmış hanfendi öyle söyledi. ki bizim dügünde onun bebegi 10 günlük oluyodu :KK12:
onu hic bi zaman affetmicem zalım görümcee :KK62:

Allah gönlüne göre versin inş :) cok sevindim valla ama birazda kıskandım :KK43:
benimde dügün ertelendi gün saymıyom artık :KK61::KK61::KK61::KK61:
görümce hanım hamile kalmış doğumu bizim dügüne denk geliyo diye temmuz 16sında olan dügün 6 agustosa kaydırıldı. yoksa katılamazmış hanfendi öyle söyledi. ki bizim dügünde onun bebegi 10 günlük oluyodu :KK12:
onu hic bi zaman affetmicem zalım görümcee :KK62:
valla canım tamam Allah analı babalı büyütsün de istese bal gibi katılır .olan size olmuş , siz de öne alsaydınız keşke
gerçekten çok üzüldüm çok sinir olurum özel günlerde böyle davranan insanlara

ama bide şöyle düşünmek lazım kuzum demek ki böylesi hayırlıymış hakkınızda . ya düğünde doğumu başlasaydı? o zaman daha çok üzülürdün

sen şafağını saymaya devam et canım benim o senin en mutlu günün , yeni hayatının başlangıcı. unutma yılmak yok

valla canım tamam Allah analı babalı büyütsün de istese bal gibi katılır .olan size olmuş , siz de öne alsaydınız keşke
gerçekten çok üzüldüm çok sinir olurum özel günlerde böyle davranan insanlara

ama bide şöyle düşünmek lazım kuzum demek ki böylesi hayırlıymış hakkınızda . ya düğünde doğumu başlasaydı? o zaman daha çok üzülürdün

sen şafağını saymaya devam et canım benim o senin en mutlu günün , yeni hayatının başlangıcı. unutma yılmak yok

yılmak yok aynen :) daha öne alamıyoz cünkü ramazan. ondan önceki ay da nişanlım askere geliyo yani öncesi mümkün değil :)

alıştım ya. dedigin gibi hayırlısı olsun diyorum. zaten ramazan ramazan ev yerleştirme olmazdı diye kendimi teselli ediyorum :KK48:

yılmak yok aynen :) daha öne alamıyoz cünkü ramazan. ondan önceki ay da nişanlım askere geliyo yani öncesi mümkün değil :)

alıştım ya. dedigin gibi hayırlısı olsun diyorum. zaten ramazan ramazan ev yerleştirme olmazdı diye kendimi teselli ediyorum :KK48:
canım benim ya kıyamam :KK19: rabbim evlendikten sonra hep güldürsün yüzünüzü inşAllahhh.:nazar::KK200:
çok sevdim beni seni ya :KK53:

Back