evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Baba evinde son 30 gün...
Çok heycanlıyım ama zaman yaklaştıkça duygusallaşıyorummm

15 günlük gelin geldi
Evlendim geldim ben
Herşey en güzelinden geçtiiii, darısı başına canım
ayy kıskanıyorum böyle olunca bizde bi an önce evlenelim istiyorum.

nasıl bi duygu canım? evlendiğinden bu yana neler hissettin ? neler değişti ? bize biraz anlatır mısın?
ayy ne çok soru sordum

ayy kıskanıyorum böyle olunca bizde bi an önce evlenelim istiyorum.

nasıl bi duygu canım? evlendiğinden bu yana neler hissettin ? neler değişti ? bize biraz anlatır mısın?
ayy ne çok soru sordum
Daha bişey anladım sayılmaz gibiii.. balayıydı bayramdı derken ne evde durduk ne başbaşa kalabildik

Ben annemden uzak kalmaya da alışık olunca üniversitede falan, ayrı evde olmakta pek sıkıntı yaşamıyorum ama akşam oturup günün dedikodusunu yaptığımız zamanları özlüyorum arada acaba nabıyolar şimdi diye geçiriyorum içimden

Evlilik çok büyük sorumluluk yemeği, çamaşırı falanı filanı diyolar ya ben ona sadece erkekler için geçerli bi yaklaşım olarak bakıyorum, çünkü biz kızlar küçüklükten beri temizliktir, bulaşıktır vs. evin her işini yaptığımız için evlenince de bunlar değişmiyo yani gözümüzü öyle korkutanlar saçmalıyo erkekler için büyük değişim oluyo evlilik oda 'bazı erkekler için' annesinin evinde hiçbişeye dokunmamış bi erkek evlenince çok zorlanır doğal olarak.. Çok şükür benim kocam temizlikte yapıyo yemekte
Biz şu an sadece aynı ev içinde birbirimize alışmaya çalışıyoruz oda işin kolay kısmı galiba

Nasıl bi duygu dersen herşeye rağmen güzel.. Sonuçta herkes bigün kendi yuvasını kurmak zorunda alışıyorsun herşeye, sevdiğin yanında olunca eyvallah diyorsun yani

Not: HERKES EVLENMELİİİİ

evine alışmana çok sevindim canım çünkü burdan hep okuyorum alışamayan, her gün ağlayanlar var.
öyle aileni merak ettiğinde ara hemen onları , yapın yine dedikodunuzu
not una en yakın zamanda uyucam

Keyfiniz hep yerinde olsun, Bütün ömrünüz birlikte, mutlulukla geçsin canım :)

Bende evlenip geldim Herşey çok güzeldi umarım herkesin bütün işleri yolunda gider darısı şafak sayanların başına

Amin canım hepimizin sevgi dolu mutlulukla sürsün evliliği inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…