evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Slm arkadaşlar yeni üye oldum inş. Ağustos 9 unda Nikahın 8inde kınam var. Nikah işlemlerini dün yaptırdık çok da kolay oldu İzmit'te yaptırdık

Canım sağlık raporu için sağlık Ocağına gidiyorsun kan alıyorlar ve verem Savaş'a yolluyorlar bir gün içinde yaptırdım bunları ertesi gün sonucu aldık 4 resim nüfus cüzdanı fotokopısiyle götürdük bizim nikah dolphinde olacağı için salon ücreti ödedik ve günü aldık şimdi geriye beklemek kaldı

Tatlim ben hazranda gelsem agustosa yer kalirmi bende dolphinde islem yaptrcm benim dugun salonjnda olcak ben suan orda degilim nisnalimda baska sehrledeyiz ama dugun izmitte yerler dolmus mu tarhlere baktn mi

Salonda olacaksa vardır.. Nikah için dolmuştu ama benim tek nikah olacak ve orda olacak o Yüzden erken davrandık senin yerle ilgili sıkıntın yok o Yüzden bulursun diye düşünüyorum

Ama Düğün salonu tutmadıysanız ben Kına için mekan Aradım çoğu doluydu salon bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz..

Ama Düğün salonu tutmadıysanız ben Kına için mekan Aradım çoğu doluydu salon bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz..

Salon tuttuk kuzum onu halletik cok sukur nikah işlemide halldrrsem super olcak saolasin hayrli ugurlu olsunn buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…