How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Kizlar bir şey sormak istiyorum yalniz benmiyim diye
sizde nisanlinizla tartisiyor musunuz ve ne sıklıkla. oluyor bu tartışmalar

Yeni yuva kurmaya çalışanların aralarina seytan giriyormus cok kavga oluyormus bide streste var tabi oyuzden hep dua edelim arkadaslar kendimizide sevdigimzide kuracagimiz yuvamizida ALLAHA emanet edelim INSALLAH HERSEY GONLUMUZCE OLUR

[QUatbos, post: 39427769, member: 641231"]Nerdeyse Hergun tartışıyoruz o eski tadimiz yok bende cok yoruldum :KK43:[/QUOTE]
Biter inşallah ya üzüldüm şimdi ve korktum açıkcası bizde düğün arifesinde bu sık mi kavga edicegiz diye
ben çok kırılgan olduğum için en ufak tartışmada bile cok üzülüyorum
Ama haklisin sürekli kavga etmek yorar insani

Kizlar çok güzel bir sevgililer günü geçirdim sizin nasıl geçti :) anlatin bbakalım

Kizlar çok güzel bir sevgililer günü geçirdim sizin nasıl geçti :) anlatin bbakalım

Biz uzaktayiz kuzum ama telelfnda güzel gecti INŞALLAH izin alnca gelicek yanimaa şimdi iyiyiz cok şükür ALLAHIMA

sizinde guzel gecmesine sevindim:KK36: neler yaptnz

Şubatın ilk haftası isteme ve nişanım olacak. Çok heyecanlıyım. :oops: Aileler tanıştı çok şükür şuan herşey yolunda gidiyor düğün tarihimiz henüz belli değil ama ben atamamı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. :KK15:

Nisanin oldumu tatlim:KK36:

Kızlarr merhaba nasılsnz bende yeni gördüm konuyu ve çok hoşuma gitti Çünkü sürekli kendi kendime sayıyorm.:KK68:

Kızlarr merhaba nasılsnz bende yeni gördüm konuyu ve çok hoşuma gitti Çünkü sürekli kendi kendime sayıyorm.:KK68:

Hosgeldin tatlim bende kendi kendime sayiyiorum buraya konu aciyim dedim beraber sayalim diye ;)

Senin safak kac tatlim

Back