bizde eylülde düşünüyoru zama daha tarih bile belli değilhepinize mutluluklar kızlar :)
Kına gecem 11 eylül, düğünüm 12 eylül Allah nasip ederse.. :))
bizde eylülde düşünüyoru zama daha tarih bile belli değilhepinize mutluluklar kızlar :)
AMİİİİN HEPİMİZE HEPİMİZE İNŞAALLAHHHH
Şubatın ilk haftası isteme ve nişanım olacak. Çok heyecanlıyım.Aileler tanıştı çok şükür şuan herşey yolunda gidiyor düğün tarihimiz henüz belli değil ama ben atamamı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
Şubatın ilk haftası isteme ve nişanım olacak. Çok heyecanlıyım.Aileler tanıştı çok şükür şuan herşey yolunda gidiyor düğün tarihimiz henüz belli değil ama ben atamamı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
AMİİİİN HEPİMİZE HEPİMİZE İNŞAALLAHHHH
Kına gecem 11 eylül, düğünüm 12 eylül Allah nasip ederse.. :))
Safak sayalimmmi beraber yaptıklarımizi paylasaalimmm nedersin neler yaptınız fokit alisverisi yapalım ALLAH mutlu etsinnnn canimcim
kendi adıma hoşbuldum canım :))) Düğüne şafak kaç bilmiyorum, askerimin şafağını saymaktan ona sıra gelmiyoo
Canim ben o durumu cektim cok zor oluyor bilirim nerede yapio kac ay kaldi kuzum
ALLAH kavustursun
Sarıkamıştadaha 6,5 ayımız var ://
Ah kuzum gecer ALLAHIN izniyle bilirim beklemek cok zor hayrli tezkereler
evet nişanlıyız bir yıldır eylül ekim gibi yapalım dedik ama daha tarih belli değil yer filan da tutmadık bakalım nasıl olacak :)Canim belli olur 7 ay var kaldi elbet belli olur nisan oldu mu aileler ne diyorr
amin amin inşallah :) hep mutluluklar aşkla huzurla kalalım inşallahINŞALLAH kizlar hepimiz yuvamizda mutlu huzurlu ask dolu olalim heyecanimiz askimiz hic bitmesinnn INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?