evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kizlar tek basina olmuyor bende bi konu acmak istedim dugun telasinda icim icime sigmiyor benim gibi gelin olucak olanlarla heyecanimi.fikirlerimi paylasmak istiyorum

hep beraber safaklari eritelimm hergun azaldikca burdan duseriz gule.oynaya hep beraber o mutlu gune ilerlerizzz sohbet muhabbet kader ortakligi

Prensesler hepinizi bekliyorummm ☺

Kizlar yasim 24 nisanda naspse 25 olcam büyüdüm artikkk☺

Burdada bi cok topige yazdim.beni bilen bilir ☺
Nikahim 22 nisan

kina gecem 30 temmuz

dugunum 1 agustos hepsine kocaman bi INŞALLAH diyim☺

simdi hazirliklarim basladi heyecanim cok fazla sizlerle paylasmak fikir alisverisi yapmak isterim ☺

Şubatın ilk haftası isteme ve nişanım olacak. Çok heyecanlıyım. Aileler tanıştı çok şükür şuan herşey yolunda gidiyor düğün tarihimiz henüz belli değil ama ben atamamı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Kına gecem 11 eylül, düğünüm 12 eylül Allah nasip ederse.. :))

bizde eylülde düşünüyoru zama daha tarih bile belli değil hepinize mutluluklar kızlar :)

AMİİİİN HEPİMİZE HEPİMİZE İNŞAALLAHHHH

Hosgeldiniz kizlarrrrr yazdiklarinizi simdi gordum hepimuz cok mutlu oluruz berabaer bu yolda yuruyelimmmiii ☺

Nişana az kalmis canim eminim heyecan coktur hersey gönlünce olsun canimmm ne giyceksin evdemi yoksa salonda mi olcak mutluluklar ataman nezmaan

Eger bu yolda dertleselim fikir alisverisi yapalim aldiklarimi yaptıklarımizi anlatalim yani kiz kiza evlilik yolunda beraber sohbet sohbet ede ede safaklari bitirelimmm nedersinz listeye girmek isteyen lutfen soylesinnn iyiki geldiniz hoşgeldiniz

kendi adıma hoşbuldum canım :))) Düğüne şafak kaç bilmiyorum, askerimin şafağını saymaktan ona sıra gelmiyoo

Canim ben o durumu cektim cok zor oluyor bilirim nerede yapio kac ay kaldi kuzum
ALLAH kavustursun

Canim belli olur 7 ay var kaldi elbet belli olur nisan oldu mu aileler ne diyorr
evet nişanlıyız bir yıldır eylül ekim gibi yapalım dedik ama daha tarih belli değil yer filan da tutmadık bakalım nasıl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…